Timo Hirvonen Quartet feat. Holger Marjamaa To 23.11.2023 klo 19

Timo Hirvonen Quartet feat. Holger Marjamaa To 23.11.2023 klo 19

Kötsintie 2, 75500 Nurmes

Min 1 hlö

To 23.11.2023 klo 19 Hannikaisen sali, Nurmes-talo

! Esiintyjä vaihtuu Timo Hirvonen Quartetin konsertissa

Torstaina 23. marraskuuta Nurmes-talon Hannikaisen salissa konsertoi Timo Hirvonen Quartet alkaen klo 19. Sairaustapauksen vuoksi joudumme siirtämään pianisti Holger Marjamaan vierailua lähitulevaisuuteen. 

Timo Hirvonen Quartetin konsertti toteutuu loistavan kansainvälisen ryhmän voimin. Kokoonpanossa ovat sähköbasisti Hirvosen mukana rumpali Jussi Lehtonen, kitaristi Jonas Metsäkylä ja Ruotsissa vaikuttava meksikolaislähtöinen perkussiomestari Rafael Sida. 

Timo Hirvonen Quartet feat. Holger Marjamaa

Timo Hirvonen on urakoinut syksyn New Yorkissa uuden levytyksen parissa, ja tuo nyt huippuryhmänsä Nurmekseen. Suomalaisten sydämet sulattanut pianon supertähti Holger Marjamaa (EST) saapuu konsertoimaan Timo Hirvosen seurassa.

Marjamaa päätti siirtyä vapaille markkinoille trumpetisti Chris Bottin bändistä neljän vuoden tiiviin kiinnityksen jälkeen. Botti on maailman seuratuimpia jazzartisteja, ja on soittanut vuosia Stingin yhtyeessä.
"Nyt Marjamaata kiskotaan musiikkiteollisuuden kuumimpiin kokoonpanoihin, ja on todella hienoa, että saamme hänet edelleen konsertoimaan Suomeen ja jakamaan positiivista energiaansa uskomattoman pianismin muodossa", kertoo Timo Hirvonen.

Timo Hirvonen, basso
Holger Marjamaa, piano
Jussi Lehtonen, drums
TBA, percussion

Liput 20€ /15€