Verkkokaupan varausehdot

Verkkokaupan varaus- ja peruutusehdot

Nämä varaus- ja toimitus- ja peruutusehdot koskevat aksytammat.fi verkkokauppaa. Ostettaessa tuotteita verkkokaupastamme käyttäjä sitoutuu alla oleviin ehtoihin.

VERKKOKAUPPA 
Verkkokaupassa tehdyt varaukset ovat sitovia. Asiakkaan maksettua koko hinnan verkkokaupassa, verkkokauppa lähettää varausvahvistuksen ja kuitin maksetusta maksusta asiakkaan verkkokaupassa antamaan sähköpostiosoitteeseen. Mikäli asiakas ei saa varausvahvistusta, varaus ei ole rekisteröitynyt. Asiakkaan velvollisuus on tarkistaa varausvahvistuksen tiedot huolellisesti varauksen sitovuuden vuoksi. 

 • Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.
 • Ostoja voivat tehdä vain täysi-ikäiset henkilöt. 
 • Verkkokaupassa tehdyn varauksen peruutus on aina tehtävä kirjallisesti.
 • Pidätämme oikeuden ehtojen ja hintojen muutoksiin.

OHELMAPALVELUT / Yksittäiset asiakkaat

 • Varaukset: Ohjelmapalvelut varataan etukäteen tuotekortissa olevien ohjeiden mukaan. 
 • Peruutus: Peruutus katsotaan tapahtuneeksi, kun olemme vastaanottaneet tiedon tekstiviestinä tai sähköpostitse klo 18 mennessä.
  Alle 24h ennen peruutetusta retkestä veloitetaan 100% peruutusmaksu. 

 OHELMAPALVELUT / Ryhmät 

 • Peruutus 7 päivää tai lähempänä ajankohtaa 50% maksu loppu hinnasta.


Osallistujamäärän poikkeukset varauksissa 

 • 7-2 päivää ennen ohjelman toteutusta – ei kuluja, kun max 2 henkilön vähennys
 • Äksyt Ämmät Oy on oikeus peruuttaa ohjelma tai nostaa hintaa tapauksissa, kun pienennetty ryhmäkoko ei enää täytä ohjelman minimihenkilömäärää.


LIPPUKAUPPA
Valitse haluamaasi tapahtumaan tarvitsemasi määrä lippuja ja maksa ostoksesi verkkopankissa. Siirry maksutapahtuman jälkeen pankkiohjelmastasi takaisin Lippukauppaan, jolloin suorituksesi välittyy Lippukauppaohjelmaan. Lippu/kuitti toimitetaan maksutapahtuman jälkeen pdf-muodossa antamaasi sähköpostiisi. Saapuessasi tapahtuman lipunmyyntiin voit esittää lippusi suoraan mobiililaitteeltasi tai paperitulosteena.

 • Lippu on voimassa tapahtuman ajan.
 • Lippua ei palauteta, muuteta rahaksi tai muuksi eduksi, kuin mitä lipun sisällöksi on merkitty. 

Äksyt Ämmät Oy:n lippukauppa toimii ainoastaan tapahtuman lipunvälittäjänä. Tilaisuuden järjestäjä vastaa tilaisuudesta ja sen mahdollisesta peruuntumisesta sekä muutoksista ohjelmassa ja aikatauluissa. Maksettuja lippuja ei vaihdeta, palauteta tai lunasteta takaisin. Äksyt Ämmät Oy välittää pääsylipuja tapahtumanjärjestäjän nimissä ja lukuun. Myös arvonlisäverotuksen näkökulmasta Äksyt Ämmät toimii lippujen välittäjänä.

VERKKOKAUPAN MAKSUPALVELUTARJOAJA Paytrail Oyj
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. 

Maksupalveluehdot
Paytrail on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Paytrail Oyj:n (y-tunnus 2122839-7) ylläpitämä, ja se on osa Nets-perhettä. Paytrail-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. 

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Jos haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut 
Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj.

Luottokorttimaksut
Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut.

Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella, eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.