Verkkokaupan peruutusehdot

Verkkokaupan peruutusehdot

Peruutusehdot aksytammat.fi verkkokauppaan

Ostettaessa tuotteita verkkokaupastamme käyttäjä sitoutuu seuraaviin peruutusehtoihin. 

  • Kaikki peruutukset on tehtävä kirjallisesti sähköpostitse osoitteeseen sales@aksytammat.fi. Päivämäärä, jolloin saamme kirjallisen ilmoituksen, katsotaan peruutuksen päivämääräksi. Peruutusehdot ovat enimmäkseen tuotekohtaisia. 
  • Mikäli peruutuksen syynä on asiakkaan sairastuminen. Palautamme maksun lääkärintodistusta vastaan lukuun ottamatta 20€ toimistokuluja.
  • Äksyt Ämmät suosittelee, että asiakas hankkii matkavakuutuksen kattamaan mahdolliset peruutuksesta aiheutuvat haitat. 


Äksyt Ämmät Oy:n oikeudet peruutuksiin

Yhtiöllä on oikeus perua varaus ylivoimaisen esteen sattuessa (Force Majeure). Tällöin asiakkaalla on oikeus saada maksettu summa kokonaisuudessaan. Mikäli asiakas ei tee tilausta ja maksa määrätyin ehdoin, varaus peruutetaan automaattisesti.

 -Force Majeure: Ylivoimainen este (force majeure) tarkoitetaan tilannetta, jossa sopimusosapuoli ei voi täyttää sopimusvelvoitettaan johtuen ulkopuolisesta odottamattomasta ja poikkeuksellisesta syystä.


LIPPUKAUPPA

  • Lippu on voimassa tapahtuman ajan.
  • Lippua ei palauteta, muuteta rahaksi tai muuksi eduksi, kuin mitä lipun sisällöksi on merkitty. 

Äksyt Ämmät Oy:n lippukauppa toimii ainoastaan tapahtuman lipunvälittäjänä. Tilaisuuden järjestäjä vastaa tilaisuudesta ja sen mahdollisesta peruuntumisesta sekä muutoksista ohjelmassa ja aikatauluissa. Maksettuja lippuja ei vaihdeta, palauteta tai lunasteta takaisin. Äksyt Ämmät Oy välittää pääsylipuja tapahtumanjärjestäjän nimissä ja lukuun. Myös arvonlisäverotuksen näkökulmasta Äksyt Ämmät toimii lippujen välittäjänä.

Lisätietoja

Tilaus- ja peruutusehtoihin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä sähköpostilla sales@aksytammat.fi  tai puh. 050 4772570.