Tervetuloa retkille

Tervetuloa Metsäkädet retkille!

Kesäretket

Makrameeretkillä ja makrakudontaretkillä opetellaan makrameen tekemisen alkeita. Retkillä tehdään pieni seinävaate makrameesolmuilla ja/tai makrakudonnantekniikoilla, sekä nautitaan upeasta metsä- ja järviluonnosta. Retket sopivat makrameeharrastusta aloitteleville, jotka toivovat selkeitä ohjeita perussolmujen tai makrakudonnan tekemiseen. Retket sopivat myös heille, jotka osaavat jo näitä perustaitoja, mutta haluavat kerrata taitojaan sekä saada uutta inspiraatiota tuleviin makrameetöihinsä. Retkellä opitaan myös, mitä asioita on hyvä ottaa huomioon, kun käsityöharrastus siirretään sisätiloista luontoon.

Koruretkillä pääset opettelemaan korujen kokoamista ja omien mallien suunnittelua huikeissa maisemissa. Koruihin saat inspiraation ympäröivästä luonnosta ja pääset luomaan uutta hyvässä ja samanhenkisessä porukassa!

Käsityöretkien keskeinen ajatus on pysähtyä luonnon ääreen ja nauttia käsitöiden tekemisestä yhdessä. Kokemukseni mukaan luonnossa käsitöiden tekeminen rauhoittaa, rentouttaa ja samalla arjen huolet häviävät mielestä hyvin tehokkaasti!

Varaa kesän käsityöretkesi alta!

Metsämakrameeretki Pielisen rannalla

Tervetuloa opettelemaan makrameetekniikan alkeita ja nauttimaan Nurmeksen kauniista metsä- ja järviluonnosta uudella ja uniikilla tavalla!
Osta

Hiidenportin koru ja patikka

Tervetuloa patikoimaan ja valmistamaan uniikki oma korvakoru tai riipus Hiidenportin kansallispuiston huikeissa rotkomaisemissa ja naavaisten metsien...
Varaa

Makrakudonnan perusteita Ärjänsaaressa

Tervetuloa oppimaan makrakudonnan tekniikan alkeita upeassa Kainuun paratiisisaaressa eli Ärjänsaaressa!
Osta

Talviretket

Lumikenkäily on parhaimmillaan vapauden tunnetta, aitoa riemua ja oman sisäisen lapsen löytämistä! Kun kävelee umpihangessa voi unohtaa arjen kiireet, unohtaa suorittamisen ja olla vain läsnä puhtaan valkean lumen ympäröimänä. Metsäkädet retket sopivat niin aikuisille kuin myös lapsille, jos haluat pysähtyä luontoa havainnoimaan eräoppaan johdolla, kuulla tarinoita alueesta ja alueen luonnosta ja löytää ehkä uuden rennomman näkökulman lumikenkäilyyn. Arki on usein suorittamista, lumikenkäilyn ei tarvitse sitä olla!

Varaa talven lumikenkäretkesi alta!

Lumikenkäretki Bomban maisemissa

Tervetuloa Bomban Karjalaiskylän ja Pielisen rantamaisemiin.
Osta

Kokeile lumikenkäilyä Hiukan rannalla Sotkamossa


Osta