Metsämakrameeretki Pielisen rannalla

Metsämakrameeretki Pielisen rannalla

Lähtöpaikan osoite: Break Sokos Hotel: Tuulentie 10, 75500 Nurmes

Min 1 hlö
Max 8 hlö
2-3

Metsämakrameeretki Pielisen rannalla
 
Tervetuloa opettelemaan makrameetekniikan alkeita ja nauttimaan Nurmeksen kauniista metsä- ja järviluonnosta uudella ja uniikilla tavalla!

Retkellä kävellään n. 300 m matka suojaisan metsän siimeksessä leveällä ja helppokulkuisella polulla ja saavumme Pielisjärven rannalle viihtyisän Ellun kallion kodan läheisyyteen. Oppaan ohjauksella etsimme makrameetyöskentelyyn sopivat puut ja kiinnitämme uniikit ja ergonomiset säädettävät makrameetelineet puihin ja annamme makrameesolmujen teon rauhoittaa ja rentouttaa yhdessä ympäröivän luonnon kanssa. Retkellä saat selkeät ohjeet ja henkilökohtaista opastusta Naavaparta nimisen seinävaatteen valmistukseen vaihe vaiheelta. Mikä ihana lahja tai muisto retkestä se onkaan! Saat myös valita työsi värin useista värivaihtoehdoista. Retkellä opit myös, mitä asioita on hyvä ottaa huomioon, kun makrameeta tehdään luonnossa. Kun seinävaate on valmis, niin nautimme paikallisia herkkueväitä ihaillen luontoa ja Naavapartojamme. 

Retki sopii makrameeharrastusta aloitteleville, jotka toivovat selkeitä ohjeita perussolmujen tekemiseen. Retki sopii myös heille, jotka osaavat jo hieman makrameen perussolmuja, mutta haluavat kertausta näihin taitoihin ja/tai oppia, mitä asioita on hyvä ottaa huomioon, kun makrameeta tehdään ulkona. Retki sopii myös heille, jotka haluavat vaan rentoutua ja kokeilla jotain aivan uutta! 

Retken tuottaa Metsäkädet.
  
Hinta: 95€/hlö
Hinta sis. Kaikki makrameetyöhön tarvittavat tarvikkeet, välipalaeväät ja taksikuljetus.  
Kesto: n.2 - 3h 
Ryhmä: 4-8
Kieli: Suomi tai englanti
Lähtöpaikka: Break Sokos Hotel Bomban parkkipaikka, josta n. 8 km taksimatka Ellun kallion kodan läheisyyteen.
Hotellin osoite on Tuulentie 10, 75500 Nurmes.  

Saatavuus ja varausehdot: Saatavilla ennakkoon varaamalla 5 päivää ennen 5.6-30.8. Huom! Ei saatavilla 29.6-21.7.

Huom! 21.7 eteenpäin saatavilla vain viikonloppuisin. 

 Alle 48h ennen tapahtumaa perutuista varauksista veloitamme 100% peruutusmaksun. Mikäli sairastuminen estää osallistumisesi retkelle, hae korvausta vakuutusyhtiöstäsi( matkavakuutus).

Pidätetään oikeus muutoksiin tai tapahtuman perumiseen säätilanteen tai muun force majeuren takia. Jos tapahtuma joudutaan perumaan näistä syistä, niin asiakkaalle palautetaan maksut kokonaan tai sovitaan erikseen tapahtuman siirtämisestä toiseen ajankohtaan.

Huomioitavaa:  

  • Ota mukaan säänmukaiset mukavat ulkoiluvaatteet ja kengät sekä varavaatetta sään ollessa viileä.
    Olemme paikallamme makrameetyön äärellä n. 1-2h pääasiassa seisten.
  • Myös aurinkorasva, hyttysmyrkky ja päähine ovat suositeltavia. Vielä vesipullo ja reppu mukaan niin olet valmis! 
  • Sateella, voimakkaalla tuulella ja myrskysäällä makrameetyö toteutetaan joko sisätiloissa tai tarppeja hyväksikäyttäen.
    Retken järjestäjä ilmoittaa näistä mahdollisista ohjelman toteutusmuutoksista retkeä edeltävinä päivinä sääennusteiden mukaisesti.
  • Ilmoitathan retken järjestäjälle, mikäli sinulla on sairauksia, erityisruokavalioita tai allergioita, joista järjestäjän olisi hyvä tietää etukäteen. 
  • Retki voidaan toteuttaa tilauksesta myös muualla kuin Bomban maisemissa.