Uinuvat vaarat – yöttömän yön retki Kolilla

Uinuvat vaarat – yöttömän yön retki Kolilla

Ylä-Kolintie 39, 83960 KOLI
Koli
Koli

Min 1 hlö
Max 8 hlö

Uinuvat vaarat – yöttömän yön retki Kolilla

Retkellä kuunnellaan ja tarkkaillaan yöpuulle vaipuvaa metsää ja ihaillaan auringonlaskua. Opas tuntee hyvin paikallisen luonnon ja johdattaa ryhmän retken ajankohtana mielenkiintoisimmille paikoille – metsään kuuntelemaan lintuja, ahoille ihailemaan kukkia tai nuoreen metsään, jossa hirvet kulkevat. Reitti kiertää Kolin huippujen alueella ja päättyy Kolin korkeimmille huipuille auringonlaskun aikaan. Etenemme rauhallista tahtia, joten valokuvaamiseen ja luonnon kokemiseen on aikaa. Retkelle lähdetään niin, että paluu on auringonlaskun aikaan. Tervetuloa kokemaan Kolin kesäyö!

Hinta: 25 €/aikuinen, 15 €/lapsi (10–12-v.). Alaikä retkelle on 10 vuotta.

Kesto: 2–2,5 tuntia

Kävelymatka: n. 2,5 km kansallispuiston poluilla. Reitti on helpohko, matkalla on jokin verran nousua ja laskua.

Opastuskielet: suomi ja englanti

Lähtö ja paluu: Kolin luontokeskus Ukon edestä (Ylä-Kolintie 39, 83960 Koli)

Varusteet: Retkeläisillä tulisi olla omat säänmukaiset ulkoiluasut ja -jalkineet ja vesipullo. Kesäyöt ovat viileitä, joten otathan mukaan pitkähihaiset vaatteet!

Peruutusehdot: Varauksen voi perua veloituksetta viimeistään 24 tuntia ennen retken lähtöä. Jos varaus perutaan sen jälkeen, peritään 50 % sovitusta hinnasta. Jos asiakas ei tule paikalle sovitun retken alkaessa, veloitamme 100 % sovitusta hinnasta. Peruutukset tulee tehdä sähköpostilla sales@aksytammat.fi