Kulttuuria ja kylpylää

Kulttuuria ja kylpylää

Tuulentie 10, 75500 Nurmes

2 hlö
2 Makuuhuonetta
Min 2 hlö

Kulttuuria ja kylpylää Nurmeksessa

Hemmottele itseäsi Bomban kylpylässä ja kulttuuritapahtumissa Nurmes-talolla. Majoitu Bomban kylpylähotellissa upean Pielisen rannalla ja nauti Nurmes-talon konserteista.

Hinta: 115€/hlö/vrk 
Hinta sisältää: majoitus 2hh, aamiainen, kylpyläkäynti ja pääsylippu konserttiin Nurmes-talolla.

Tutustu Nurmes-talon tapahtumiin >> Tapahtumat

Break Sokos Hotel Bomba
Huikaisevan kauniin Pielisen rannalla Pohjois-Karjalassa sijaitseva Bomba on ainutlaatuinen ja omaperäinen matkailukohde ympäri vuoden. 

Bomban uudestisyntynyt kylpylähotelli hellii jokaista aistia. Pielisen selkä avautuu silmien edessä heti vastaanottoon astuessa. Hotellihuoneessa voi vetää pehmeän kylpytakin päälle ja tassutella suoraan kylpylään tai vaikka hierontaan. Herkullinen aamiainen katetaan saman katon alla olevaan Trattoria-ravintolaan, ja tilavissa huoneissa viihtyy vaikka isommallakin porukalla. Bomballa todella tiedetään, ettei lomalla pidä pienimmänkään asian tuntua vaikealta.

Kylpylä Spa Bomba
Ylellinen Spa Bomba on rauhoittumisen, rentoutumisen ja luonnosta nauttimisen keidas Pielisen rannalla. Kylpylä henkii karjalaista mystiikkaa Kyly-, Sampo- ja Taivaankansi-saunoineen sekä elämyssuihkuineen ja monine yksityiskohtineen.

Upeasti valaistulla, tyylikkäällä allasosastolla kylvetään kuuma-, kylmä- ja porealtaissa Pielistä ja sen takana aukeavaa vaaramaisemaa ihaillen. Lämmitetyssä ulkoporealtaassa pohjoiskarjalainen luonto avautuu suorastaan syliin – hetki, joka ei hevillä unohdu.

Kylpemisen lomassa voit nauttia allasbaarin virvokkeita Relax-alueen lepotuoleissa loikoillen. Kylpylän aukioloa on pidennetty viikonloppu iltaisin aikuisille (pe – la klo 20 – 22 ikäraja K-18)

Kylpylässä on aamu-uinti kahtena aamuna viikossa, maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 7.00-9.30 (sesonkiaikoina muutokset mahdollisia, tarkista aukioloajat, kesällä ja jouluna ei ole aamu-uintia). 

Etäisyydet

  • Etäisyys lentokentälle: 120 km
  • Etäisyys rautatieasemalle: 3 km
  • Etäisyys linja-autoasemalle: 3 km
  • Etäisyys lähimpään kaupunkiin: 3 km
  • Etäisyys kauppaan: 3 km
  • Etäisyys ladulle: 0,1 km
  • Etäisyys vesistöön: 0,1 km