Kesäinen sähköpyöräretki Räsävaaralle

Kesäinen sähköpyöräretki Räsävaaralle

Kolintie 94 B , 83960 Koli

Min 2 hlö
Max 15 hlö
2-3 h

Läskipyörä (e-fatbike) rullaa kevyesti hiekkaisilla teillä ja poluilla metsien halki. Räsävaaran huipulta avautuu huikeat näkymät ympäröivään luontoon. Tule mukaan nauttimaan! Sähköläskipyörällä ajelu kesäisillä reiteillä on hauskaa, sopii kenelle vain ja nostaa hymyn huulille. Räsävaaran kesäisellä pyöräilyretkellä nautit sähköpyörän ajoavusta, töyssyt ja nousut hoituvat helposti. Polkea kuitenkin pitää, joten hikikin voi nousta pintaan. Bonuksena tulee nähtyä Kolin kesäinen luonto ja sen kauneus sekä upeat maisemat Räsävaaran huipulta. Pääset kokemaan jopa kuuluisan taiteilija Eero Järnefeltin maalauksen maisemat.

Ajankohta: Kevät–kesä–syksy
Kesto: 2 - 3 h
Ryhmäkoko: 2–15 hlö
Kieli: suomi, englanti
Vaativuusluokka: Helppo. Edellyttää kuitenkin, että osaa pyöräillä. Retki ei vaadi hyvää fyysistä kuntoa. Sähköavustus avustaa nimensä mukaisesti. Oppaamme opastuksella pääset helposti kiinni sähköpyöräilyn taitoihin.

Retki sisältää: Ammattitaitoisen oppaan ohjaaman retken, sähköpyörän, kypärän
Retkeilijän varusteet: Sään mukainen vaatetus, jalkineina tukevat kengät pyöräilyyn

Lähtö / paluu: Koli-Kylä, Kolintie 94 B, Koli

Hinta: 79 € / hlö

Lisämaksusta​: Evästauon sijaan ruokailu lisämaksusta: Eräoppaan loihtimia herkkuja.
Loimulohta, tapaksia tai keittolounas / päivällinen alk. 15 € / ateria / hlö.
Muuta: Muistathan ilmoittaa ruoka-aine allergioista hyvissä ajoin

Peruutus- ja laskutusehdot: Peruutusmaksu veloitetaan 14–30 vrk ennen retkeä jonka suuruus on 30 % hinnasta. 8-13 vrk ennen peruutusta veloitamme 50 % retken hinnasta. 0–7 vrk ennen ajankohtaa peruutetuista retkistä veloitamme 100 % maksun.