Kokeile lumikenkäilyä Hiukan rannalla Sotkamossa EI FI

Kokeile lumikenkäilyä Hiukan rannalla Sotkamossa EI FI

Tervatie 3, 88600 Sotkamo

Min 2 hlö
Max 6 hlö
1-1,5h

Kokeile lumikenkäilyä Hiukan rannalla Sotkamossa

Tervetuloa koko perheen lumiselle talviretkelle aivan Sotkamon keskustan lähelle! Metsäkädet retken aikana opit lumikenkäilyn salat ja tekniikat. Lumikenkäretkellä seikkailemme Sapsojärven jäällä ja Hiukan upealla harjulla lumisen metsän keskellä. Opit eräoppaan ohjauksella lumikengillä liikkumisen salat niin poluilla kuin myös umpihangessa. Liikumme helpossa ja pääasiassa tasaisessa maastossa, mutta pääset kokeilemaan myös lumikengillä liukumista alamäkeen ja kiipeämistä Hiukan komean harjun päälle.
Matkamme varrella kuulet myös tarinoita Hiukan alueesta ja sen rikkaasta luonnosta. Lumikenkäretkellämme voimme törmätä myös eläinten talvijälkiä. Tunnistatko esimerkiksi jäniksen tai oravan lumijäljet?
Varustaudu seikkailuun säähän sopivilla vaatteilla ja tule mukaan lumikenkäilemään Hiukan huikeisiin maisemiin. Nähdään retkellä!

  • Kesto ja reitin pituus: kesto n.1 h ja reitti n. 1,5-2 km
  • Lähdöt joka päivä klo 10.00 ennakkovarauksella.
  • Ryhmä: 2-6hlöä
  • Kieli: suomi ja englanti
  • Kenelle: aloittelijoille lumikenkäilyssä

Hinta: aikuiset 59€, lapset 45€ (7-14v)
Hinta sisältää: lumikenkien ja sauvojen vuokrauksen retken ajalle, opastuksen Hiukan harjun ja rannan alueella ja opetuksen lumikenkäilyn alkeisiin. Lämmintä mehua retken aikana.

Lähtöpaikan osoite: Tervatie 3, 88600 Sotkamo
Huomioitavaa: Varustauduthan retkelle sään mukaisilla ulkoiluvaatteilla ja lämpimillä talvikengillä. Suosittelemme säärystimiä tai pitkiä saappaita umpihangessa kävelyyn.
Ilmoitathan tapahtuman järjestäjälle, mikäli sinulla on sairauksia ja/tai allergioita, joista järjestäjän olisi hyvä tietää etukäteen. 
Saatavuus: 1.2.2024-10.4.2024 ennakkovarauksella. Ei saatavilla 13.2-15.2 ja 22.2-24.2.2024.

Tapahtumaa ei järjestetä alle –20 pakkasessa.
Osallistuja on vastuussa omasta tapaturma- ja matkavakuutuksesta.