Villieläinten katselu ja koskenlasku

Villieläinten katselu ja koskenlasku

Laitalantie 68, Nurmes

Min 2 hlö
Max 20 hlö

Koskia ja villieläimiä

Tervetuloa kokemaan luontoemämyksiä koskilla ja keskellä korpea! Seikkailua koko päivä. Sopii mainiosti kesäpäivän ja yön ohjelmaksi, kun haluaa kokea jotain ainutlaatuista ja mieleenpainuvaa.

Ohjelma:
Koskenlasku Ruunaan koskilla puuveneellä 

  • Koskenlaskun lähdöt päivittäin klo 11:00.
  • Retken kesto ruokailuineen on n. 3 tuntia
  • Puuveneellä lasketaan 6 koskea ja 31 kilometriä

Koskille joka päivä! Koskenlaskun ruokailu: Erälounas: savulohi, lanttukukko, karjalanpiirakat, munavoi, leipä, voi, nuotiomakkara, salaatti, salaattikastike, kotikalja, mehu, vesi sekä nuotiokahvi / tee ja kahvileipä.

Ilmoita ruokailuvaihtoehdostasi ennakkovarauksen yhteydessä. Koskenlaskut ryhmille lähtöajat ja ruokavaihtoehdot toiveiden mukaan. Minimi ryhmäkoko 8 henkilöä.

Villieläinten katselupaketti
Kelohirsisessä katselukämpässä vietät turvallisesti unohtumattomat hetket luonnon rauhassa tarkkaillen maamme suurpetoja. Kämpästä aukeaa kaunis näkymä  Uuronlammelle, jonka taustalla Vankonvaaran vanha kuusikko. Ahman ja karhun lisäksi vieraillamme on kesäisin mahdollisuus tarkkailla lammella ruokailevia vesilintuja. Talvella tarkkailtavia lajeja ovat ahma, maakotka, haukat sekä aika ajoin vieraileva susi.
Kaksiosaiseen katselukämppään mahtuu yhteensä noin 20 henkilöä. Katselukämppään on esteetön kulku, joten tämä elämys on mahdollinen liikuntarajoitteisille ja huono jalkaisille. Tiloissa on lämmityslaitteet, kerrossängyt, makuupussit ja kuivakäymälät. Erikoisuutena kuuntelulaitteet eläinten äänien kuuntelua varten.

Saapuminen noin klo 15.00 Keljänpuron eräkämpälle
Tervetulotkahvit 
Yritysesittely ja petoinfo
Siirtyminen eläinten kuvaus- ja katselukämpälle autolla noin klo 16.30
Eläinten tarkkailuyö
​Lähtö Keljänpurolle seuraavana aamuna noin klo 8.00.
Aamiainen

Hinta 225€/hlö.

Hintaan sisältyy Ruunalla: Koskelasku puuveneellä sekä erälounas
Keljänpurolla: Tulokahvi, yritysesittely, opastus, kojueväät, vakuutukset ja kuuntelulaitteiden käyttö, aamiainen.
Lisämaksusta: aamupala, opas, sauna, päivällinen, päivälepopaikka.

Huomioitavaa: Sään mukainen pukeutuminen. Oma kamera, kiikari ja nauhoituslaitteet mukaan. Mikäli otat omia eväitä, vältä äänekkäitä ja voimakkaan tuoksuisa eväitä.

Wildlife watching