Lahjakortti: Kulinaristin lomapaketti

Lahjakortti: Kulinaristin lomapaketti

Salmenkyläntie 81, 75500 Nurmes

Max 10 hlö

Kulinaristin lomalla yhdistyy herkullinen nykykarjalainen lähiruoka, lepo ja ulkoilu

Majatalosta Majataloon -retkien majataloista pääset mukavasti retkelle kansallispuistoihin ja retkeilyreiteille, kalastamaan Pieliselle tai vain olemaan ja lepäämään ja nukkumaan hyvin. Majoitut mukavasti viihtyisässä majatalossa, jossa nautit herkullista lähiruokaa - Karelia á la carte ja ennen kaikkea vietät lomaa omalla aikataululla, ilman kiirettä.

Hinta: 200€ / Kortti 

Kortti sisältää: Majoitus majatalossa 2hh kahdelle hengelle täysihoidolla (aamiainen, retkievää/lounas, päivällinen), sauna.
Lahjakortti on voimassa 31.12.2023 saakka.
 

Majatalosta majataloon -retkien majatalot
Majatalo Puukarin Pysäkki on tunnettu puhtaasta lähi- ja luomuruoastaan, karjalaisesta ruokaperinteestä sekä hyvästä palvelusta. Majatalon emäntä Anni kertoo: ”Kaiken pohjana on oman maatilan tuotteet, tiedämme oikeasti, mistä raaka-aineet ruokaan tulevat.” Majatalo on noussut luomuruokaportaikolla jo viidennelle portaalle.
Tutustu: www.puukarinpysakki.com

Majatalo Laitalan Lomat on mm. suosittu juhlien viettopaikka. Majatalon saliin mahtuu kerralla 80 ruokailijaa. Majatalo on kuuluisa myös pitopalvelusta sekä aivan ihanista kakuista ja leivonnaisista. Laitalassa on pieni matkamuisto myymälä.
Tutustu: www.laitalanlomat.com

Majatalo Pihlajapuu kuluu Äksyille Ämmille.  "Sydäntämme lähellä ovat ympäristöystävällisyys ja sosiaalinen vastuu.  Äksyt Ämmät Oy on moninkertaisesti palkittu kestävän ja vastuullisen matkailun edelläkävijä. Tutustu: www.aksytammat.fi

Majatalo Männikkölän Pirtti. Männikkölän emäntä leipoo maan mainioimmat karjalanpiirakat, jotka ovat saaneet suosion ”ruuhkasuomessa” asti. Männikkölän piirakoita voi siis ostaa myös Helsingistä. Emäntä on pitopalveluiden ja karjalaisen ruokaperinteen todellinen grand old lady. Männikkölän Pirtillä on oma piirakkaleipomo Nurmeksen Porokylässä.
Tutustu: www.mannikkolanpirtti.com 

Koirakaveri maksutta mukaan!