Talven taikaa Jänissaaressa

Talven taikaa Jänissaaressa

Koulurannantie 3 a, 82980 Möhkö

Rekiretki Jänissaareen

Unohda älylaitteet ja lähde viettämään talvipäivää asumattoman saaren rikkomattomaan rauhaan. Kuulostelemaan, mitä talvisella luonnolla on sinulle kerrottavanaan. Retken ensimmäisenä etappina siirrymme Möhköstä moottorikelkkojen rekikyydillä Nuorajärven ikiaikaiseen Jänissaareen, minne matkaa kertyy kymmenisen kilometriä. 

Jänissaaressa sinua odottaa luontoleiri, jonka varustuksena ovat kota ja lämmin jurttateltta. Erälounaan jälkeen oloudutaan eräelämään. Maltatko vain olla? Nautiskella tulen huminasta kamiinassa ja vaikka torkahtaa päiväunille? Halutessasi sinulla on mahdollisuus kokeilla lumikenkäilyä ja pilkkimistä. Retkipäivän kruunaavat herkulliset muurinpohjaletut ja aito nokipannukahvi. 

Päivän päätteeksi palaamme takaisin Möhköön moottorikelkkojen rekikyydissä.
Kaikki retkemme toteutetaan täydenpalvelun periaatteella, Mantan Luontopalvelujen oppaiden johdolla. Retkiemme perustana on yhdessä kokeminen ja tekeminen, liikunnan riemua unohtamatta. Pieni ryhmäkoko varmistaa sen, että retkien ohjelmaa voidaan muokata osallistujien toiveiden mukaan.

Retki voidaan toteuttaa myös Kickspark-potkureilla.


Retken hinta: 75€/hlö ryhmille 6 - 16 hlö
Suuremmat ja pienemmät ryhmät eri sopimuksella.

 Kesto: 6 h 

  Lähtö ja paluu: Möhkön kylä, Mantan Majatalo

  • Varusteet: Säänmukaiset ulkoiluun soveltuvat vaatteet ja talviulkoiluun soveltuvat jalkineet. Meiltä saat käyttöösi talvihaalareita, pipoja, hanskoja ja lämpimiä kenkiä sekä muut tarvittavat varusteet.
  • Oheispalvelut: Majoittuminen, saunominen, ruokailupalvelut illallisista aamiaisiin, Metsämieli-harjoitteet, kädentaitoja luonnossa-kokonaisuudet, tiimiseikkailut. Kerromme mielellämme, mitä kaikkea talvisella Möhköllä on tarjottavanaan! 

 

Kysyttävää tuotteesta?