Potkutellen polanteella

Potkutellen polanteella

Koulurannantie 3 a, 82980 Möhkö

Rennosti putkutellen talvisessa luonnossa 

Lumen suhinaan jalasten alla, luonnon kuuntelua. Kenties seisahdat hetkeksi ja ihailet talven tekemää taideteosta jääkiteissä ja hankien kimalluksessa. 

Tervetuloa potkuttelemaan ohjatulle potkuriretkelle Koitajoen ihastuttaviin rantamaisemissa, Suomen itäisimpään kolkkaan. Samoille seuduille, missä ensimmäiset jääkauden jälkeen tulleet asukkaat vaeltelivat, jossa etsivät hyviä metsästysmaastoja ja suojaisia taukopaikkoja. Kulkuvälineenä retkellä on  mitä mainioimmat ergonomiset Kickspark-potkurit, joilla on vaivatonta potkutella. 

Potkurilla vauhdin säätäminen on helppoa ja tekniikan oppii varmasti. Retken päätteeksi palaamme Mantan Majatalolle, jossa nautimme kahvit suolaisen ja makean kahvileivän kera. 

Kaikki retkemme toteutetaan täydenpalvelun periaatteella, Mantan Luontopalvelujen oppaiden johdolla. Retkiemme perustana on yhdessä kokeminen ja tekeminen, liikunnan riemua unohtamatta. Pieni ryhmäkoko varmistaa sen, että retkien ohjelmaa voidaan muokata osallistujien toiveiden mukaan.

Retken hinta: alk. 25€/hlö.
Sisältää ohjelman, opastuksen, tarjoilun ja vastuuvakuutuksen.

Lähtö ja paluu: Möhkön kylä, Mantan Majatalo

Ryhmäkoko: 2–15 hengen ryhmille

Kesto: 2 h

  • Suuremmat ja pienemmät ryhmät eri sopimuksella.
  • Retken kestoa voi pidentää halutessaan, tällöin hintaan lisätään 45€/ lisätunti/ ryhmä. 

Säänmukaiset ulkoiluun soveltuvat vaatteet ja talviulkoiluun soveltuvat jalkineet.

Oheispalvelut: Majoittuminen, saunominen, ruokailupalvelut illallisista aamiaisiin, Metsämieli-harjoitteet, kädentaitoja luonnossa-kokonaisuudet, tiimiseikkailut. Kerromme mielellämme, mitä kaikkea talvisella Möhköllä on tarjottavanaan!