Hyvärilän kokouspaketti

Lomatie 12, 75500 Nurmes

Min 10 hlö

Kokous-ja virkistyspäivä 

Hyvärilä on kuin pieni kylä luonnon keskellä. Täällä riittää tekemistä kaiken ikäisille kaikkina vuodenaikoina. Sijaitsemme Pohjois-Karjalassa Nurmeksessa, entisellä maatilalla kauniin Pielisen rannalla. Hyvärilä on mitä parhain paikka lomalle, liikunnalle ja rentoutumiselle. Hyvärilässä on mainiot puitteet järjestää myös Tyhy-päiviä ja kokoustaa.

Hinta: 69,50€/hlö
Hinta sis.: aamiaisen, lounas sekä iltapäiväkahvit, kokoustila- ja välineet sekä 2 kpl ohjattua ohjelmaa valintasi mukaan;
• jousiammunta
• ekoaseammunta
• kehonhuoltotuokio
Ryhmille: Hinta voimassa, kun ryhmässä väh. 10 hlöä.

Tilauksesta: Rantasauna 350€, Riihikota 65€ /Käyttökerta

Ranrtasauna 
Hyvärilän rantasauna on suosittu illanviettojen ja juhlien pitopaikka. Rantasaunalla on kaksi saunaosastoa ja viihtyisä takkahuone, jossa on sohvaryhmä sekä 12 hengen ruokapöytä, lisätarjoilutilaa on tarjoilutiskillä. Rantasaunalla on pieni keittokomero, jossa jääkaappi, mikro, kahvin- ja vedenkeitin ja astianpesukone. Lisäksi sieltä löytyy astiat 25 henkilölle: matalat-, syvät- ja salaattilautaset, kahvimukit, aterimet ja juomalasit. Takkahuone soveltuu n. 20-30 hengen illanviettoihin. Ulkona takkapatiolla on kylpytynnyri. Soveltuu myös liikuntaesteisille.

Riihikota
Hyvärilän pihapiirissä sijaitseva Riihikota on oiva paikka tunnelmallisten nuotioiltojen viettoon, pieniin palavereihin tai virkistysohjelmiin. Riihikodan kotakeittiössä valmistuvat maittavat nuotioateriat ja tulille mahtuu kerralla n. 30 hengen ryhmä. Valitse päivääsi sopivaa virkistysohjelmaa ja nauti lopuksi maittavista Riihen herkuista! Käyttökerta sis. polttopuut. 

 

Etäisyydet

  • Bomban Kylpylä: 1 km
  • Nurmes: 3 km
  • Rautieasema: 3 km
  • Linja-autoasema: 3 km