Etätyö Möhkön Rajakartanossa

Etätyö Möhkön Rajakartanossa


Etätyössä tai karanteenissa Hotelli Möhkön Rajakartanon huoneistoissa

Möhkön Rajakartano sijaitsee itäisimmässä Suomessa, Koitajoen varrella, joka virtaa useita kilometrejä Venäjän ja Suomen rajana. Joki kääntyy Möhkössä länteen, jolloin olemme ensimmäisinä ottamassa vastaan virran tuomat terveiset. 

Etäisyys Ilomantsin keskustaan on 24 km ja Joensuuhun 95 km. 

Rajakartanossa majoitut mukavissa, kodikkaissa huoneistoissa, joihin kuljet omasta ulko-ovesta. Valmistat ruokaa hyvin varustetussa keittiössä. Jos tarvitset lisävälineitä, saat niitä talostamme. Huoneistoissa on myös pyykinpesukone. 

Saunot kaikessa rauhassa luonnon ääniä kuunnellen. Ulkoilet monipuolisesti ja turvallisesti Koitajoen koskimaisemissa ja metsäpoluilla. Talvikalastajat – pilkkijät ja verkoilla kalastajat - suosivat Möhkön järviä ja lampia. Kaksioon Peurujoki ovat lemmikkieläimetkin tervetulleita.

Huoneistot on kalustettu yksilöllisesti suomalaisin kalustein ja tekstiilein. Ikkunoista näet metsä- ja jokimaiseman. Langaton nettiyhteys toimii. Toimitamme halutessasi kauppa-asioita omien asioidemme hoitamisen yhteydessä. Halutessasi nautit karjalaisia herkkuja ja lähiruokaa ravintolassamme.  Voit myös ostaa leipää ja muita leivonnaisia talostamme. Ruokamme ovat pääasiassa luomua ja käyttämämme vilja oman pellon spelttiä. Ravintola toimii ennakkotilauksin samoin kuin saunamme, joita ovat rantasauna, tilava savusauna ja kaksi sähkösaunaa.

Kerhohuoneessa voit lukea sarjakuvia, pelata erilaisia pelejä ja kokoontua oman porukan kanssa, tarvittaessa myös huoltaa ulkoliikuntavälineitäsi. Siellä on käytettävissä pieni keittiö ja wc-suihku.

Tarjouksemme ajalle 1.2. - 15.6.2022 

1. Tarjous 1 viikko isoissa kaksioissa 72 m2 (Lavuslahti ja Peurujoki talon eri puolilla), joiden ikkunoista näet kolmeen suuntaan, metsään ja joelle.

Hinta: 900 €/viikko
Hinta sisältää majoituksen liinavaatteineen ja saunomisen joko rantasaunassa tai sähkösaunassa 2 kertaa viikossa (myös pellavaiset kylpypyyhkeet ja -takit. Liinavaatteet vaihdetaan viikon välein, jolloin huoneistot myös siivotaan.