Kulinaristin talviloma

Kulinaristin talviloma

Salmenkyläntie 81, 75500 Nurmes

Max 14 hlö

Kulinaristin talviloma

Yhdistä herkullinen lähiruoka, lepo ja ulkoilu
Kulinaristin hyvinvointilomalla majoitut mukavasti valitsemassasi viihtyisässä majatalossa ja nautit herkullista terveellisestä lähiruoasta- Karelia á la carte.
Mahdollisuus mm. lumikenkenkäilyyn, villasukkajuoksuun, hiihtoon ja luisteluun. Hiihtolatuja löytyy moneen lähtöön joko majatalon pihapiiristä tai kaupungin valaistuilta laduilta.

Hinta 110€/vrk/hlö, lapset 55€/vrk, 7-14 v.  
Hintaan sisältyy: Majoitus majatalossa 2hh täysihoidolla (aamiainen, retkieväät/lounas, päivällinen), sauna.

Lisähinnasta ja tilauksesta: 1 hh-lisä 50€/vrk. Hierontaa, energiahoitoja, rentoutusta tai herkkuja; käsinleivottuja karjalanpiirakoita kotiin viemisiksi. 

Saatavuus: Paketti on saatavana kaikissa Majatalosta majataloon -retket majataloissa varaustilanteen mukaan.

Majatalosta majataloon -retkien majatalot

Majatalo Puukarin Pysäkki on tunnettu puhtaasta lähi- ja luomuruoastaan, karjalaisesta ruokaperinteestä sekä hyvästä palvelusta. Majatalon emäntä Anni kertoo: ”Kaiken pohjana on oman maatilan tuotteet, tiedämme oikeasti, mistä raaka-aineet ruokaan tulevat.” Majatalo on noussut luomuruokaportaikolla jo viidennelle portaalle.
Tutustu: www.puukarinpysakki.com

Majatalo Laitalan Lomat on mm. suosittu juhlien viettopaikka. Majatalon saliin mahtuu kerralla 80 ruokailijaa. Majatalo on kuuluisa myös pitopalvelusta sekä aivan ihanista kakuista ja leivonnaisista. Laitalassa on pieni matkamuisto myymälä.
Tutustu: www.laitalanlomat.com

Majatalo Pihlajapuu kuluu Äksyille Ämmille. "Sydäntämme lähellä ovat ympäristöystävällisyys ja sosiaalinen vastuu.  Äksyt Ämmät Oy on moninkertaisesti palkittu kestävän ja vastuullisen matkailun edelläkävijä. Tutustu: www.aksytammat.fi

Majatalo Männikkölän Pirtti. Männikkölän emäntä leipoo maan mainioimmat karjalanpiirakat, jotka ovat saaneet suosion ”ruuhkasuomessa” asti. Männikkölän piirakoita voi siis ostaa myös Helsingistä. Emäntä on pitopalveluiden ja karjalaisen ruokaperinteen todellinen grand old lady. Männikkölän Pirtillä on oma piirakkaleipomo Nurmeksen Porokylässä.
Tutustu: www.mannikkolanpirtti.com