JOKIVENEELLÄ JÄNISSAAREEN - päiväretki

JOKIVENEELLÄ JÄNISSAAREEN - päiväretki

Koulurannantie 3 A, 82980 Möhkö

Min 6 hlö
Max 20 hlö

JOKIVENEELLÄ JÄNISSAAREEN - päiväretki

Kuvittele käteesi höyryävä kahvikuppi eränuotiolla. Kun saat vain tuijottaa tulta ja olla sanomatta mitään. Tai sanoa paljon, ihan miltä sinusta tuntuu. Kun et ole muistanut tarkastaa puhelimen ilmoituksia tuntikausiin. Olet perillä.  

Päiväretki Jänissaareen alkaa leppoisalla jokivenekyydillä, kun siirrymme 12 kilometrin matkan Koitajokea pitkin Nuorajärven Jänissaareen. Jänissaaressa teitä odottaa luontoleiri, jonka varustuksena ovat kota ja jurttateltta. Leirissä nautitaan maukas erälounas, jonka jälkeen oloudutaan eräelämään. Ajatuksena on keskittyä olemiseen: nauttia luonnosta, tehdä pienoisvaellus leirin lähimaastossa, käydä uimassa tai ottaa vaikka päivänokoset jurttateltassa tuulen huminaa kuunnellen. Päiväkahvit nautitaan muurinpohjalettujen kera nuotiotulen loimussa.

Päivän päätteeksi palaamme jokiveneellä takaisin Möhkön kylään.

Retken hinta ja ryhmäkoko:
85,00 €/hlö, ryhmäkoon ollessa 6 - 12 hlöä, käytössä yksi vene.
75,00 €/hlö, ryhmäkoon ollessa 13 - 20 hlöä, käytössä kaksi venettä.

Lähtö ja paluu: Möhkön kylä, Mantan Majatalo 

  • Saatavuus: Jokiveneretket ovat toteutettavissa touko-syyskuussa. 
  • Varusteet: Sään mukaiset vaatteet ja maastossa liikkumiseen soveltuvat jalkineet. Me huolehdimme kaikesta muusta, kuten sadeviitoista, pelastus- tai veneilyliiveistä tai sään niin vaatiessa myös lämpimistä varusteista. 
  • Oheispalvelut: Majoittuminen, saunominen, ruokailupalvelut illallisista aamiaisiin, vierailu Möhkön ruukilla, vierailu Öykkösenvaaran sotahistoriallisella alueella, Metsämieli-harjoitteet, kädentaitoja luonnossa -kokonaisuudet. Tai sisällytä mukaan yrityksen omaa ohjelmaa – kootaan yhdessä sopiva, rentouttava paketti!