Lippukaupan varausehdot

Lippukaupan varausehdot

Lipun ostaminen ja voimassaolo

Valitse haluamaasi tapahtumaan tarvitsemasi määrä lippuja ja maksa ostoksesi verkkopankissa. Siirry maksutapahtuman jälkeen pankkiohjelmastasi takaisin Lippukauppaan, jolloin suorituksesi välittyy Lippukauppaohjelmaan. Lippu toimitetaan maksutapahtuman jälkeen pdf-muodossa sähköpostiisi. Saapuessasi tapahtuman lipunmyyntiin voit esittää lippusi suoraan mobiililaitteeltasi tai paperitulosteena.

Lippu on voimassa siinä ilmoitettuna ajankohtana, ja ilmoitetun tapahtumapäivän jälkeen sitä ei voi enää käyttää. Lippua ei muuteta rahaksi tai muuksi eduksi, kuin mitä lipun sisällöksi on merkitty.

Äksyt Ämmät Oy:n lippukauppa toimii ainoastaan tapahtuman lipunvälittäjänä. Tilaisuuden järjestäjä vastaa tilaisuudesta ja sen mahdollisesta peruuntumisesta sekä muutoksista ohjelmassa ja aikatauluissa. Maksettuja lippuja ei vaihdeta, palauteta tai lunasteta takaisin. Äksyt Ämmät Oy välittää pääsylipuja tapahtumanjärjestäjän nimissä ja lukuun. Myös arvonlisäverotuksen näkökulmasta Äksyt Ämmät toimii lippujen välittäjänä.

Maksupalvelutarjoaja 

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.