Nurmeksen Musiikkiakatemia - Pääsyliput

KORONAN KIRVOITTAMA KONSERTTISARJA NURMEKSESSA

Nurmeksen Kesäakatemia & Konsertit -tapahtuma tuo heinäkuun alussa sävelten säpinää Ylä-Karjalaan! Korkeatasoinen konserttitarjonta ja monipuolinen kurssitoiminta luovat yhdessä erinomaisen kokonaisuuden: alueen asukkaille, kesäasukkaille, matkailijoille tarjotaan huippuelämyksiä ja nuorille muusikoille ympäri Suomen ohjausta Suomen ykkösrivin pedagogien toimesta. Kesäkonserttisarjassa on tarjolla monipuolinen kattaus perinteisiä konsertteja, dramatisoituja kokonaisuuksia, ulkoilmakonsertteja ja puheteatteria - höyryjuna-ajelua unohtamatta. Taide luo toivoa!

Tervetuloa Nurmekseen 3.-11.7.2021! 

Lämpimin tervetulotoivotuksin, Anna Laakso
Kesän 2021 taiteellinenjohtaja 

Pääsyliput konsertteihin

 

Lippu/kuitti 

Ostokuittisi on lippusi. Voit tulostaa sen tai esittää sen puhelimestasi lipunmyynnissä. Tervetuloa konsertteihin.

 

KÄSIOHJELMALLISET KONSERTIT

"Konserttiin on vapaa pääsy", mutta olemme kiitollisia kaikesta rahallisesta tuesta Kesäkonserttien ylläpitämiseksi. Voit ostaa tästä myös käsiohjelman ennakkoon ja saat sen konserttipaikan ovelta ostokuittia vastaan."
Ostokuitin voit tulostaa mukaasi tai esittää sen puhelimestasi lipunmyynnissä. Kiitos tuestasi.

Pohjois-Karjalan Osuuspankin asiakkailla on mahdollisuus ostaa konserttipassi alennettuun hintaan. Lisäksi Osuuspankki tarjoaa asiakkailleen alennuksen konsertteihin "Piazzolla 100v. - tangon hehkua Karjalan kunnailla" sekä "Suuri Päätöskalaasi".
Näin ostat OP-Jäsenetulippuja: OP-mobiili -Sovellus  > Omistajaedut  > Edut ja tapahtumat > OP Pohjois-Karjala > Nurmeksen musiikkiakatemia.

Nurmeksen musiikkiakatemia: nurmesmusicacademy.fi

Nurmeksen Kesäakatemia: Konserttipassi

Konserttipassi 100€
Sisältää kaikki Nurmeksen kesäakatemian konserttiliput sekä Höyryjunalipun & PIAZZOLLA 100 v. - TANGON HEHKUA KARJALAN KUNNAILLA -paketin.
 

NÄYTELMÄ: MILJOONA HYVÄÄ SYYTÄ

Höyryjunalla konserttiin Ke 7.7. klo 18.00

HÖYRYJUNA HÖLJÄKKÄÄN - PIAZZOLLA 100 V. - TANGON HEHKUA KARJALAN KUNNAILLA
Mieskuoroa & Tangoa & Historia havinaa Höyryjunan kyydissä...

Ryhmäpaketit ja majoitus