Kulinaristin hiihtopaketti

Kulinaristin hiihtopaketti

Salmenkyläntie 81, 75500 Nurmes

Min 1 hlö
Max 14 hlö

Talvilomaa leppoisasti hiihdellen!
Yhdistä herkullinen lähiruoka, ulkoilu ja hiihto.
Kulinaristin talvilomalla majoitut mukavasti valitsemassasi viihtyisässä majatalossa  ja nautit herkullista lähiruokaa - Karelia á la carte.

Hinta 98€/vrk/hlö, lapset  49€/vrk, 7-15 v.
Hintaan sisältyy: Majoitus majatalossa 2hh täysihoidolla (aamiainen, retkieväät, päivällinen), sauna.
Lisähinnasta ja tilauksesta 1 hh-lisä 20€/vrk, hierontaa, savusauna, käsinleivottuja karjalanpiirakoita kotiin viemisiksi.

Saatavuus: Paketti on saatavana kaikissa Majatalosta majataloon -retket majataloissa hiihtokaudella varaustilanteen mukaan.

Ostoinfo: Tuote on varattava vähintään kolme vuorokautta ennen tuloa. Tuote ei ole tällä hetkellä online -myynnissä. Kysy varaustilannetta yhteydenottolomakkeella, kiitos.

>> Lähetä varaustiedustelu
 

Majatalosta majataloon -retkien majatalot
Majatalo Puukarin Pysäkki on tunnettu puhtaasta lähi- ja luomuruoastaan, karjalaisesta ruokaperinteestä sekä hyvästä palvelusta. Majatalon emäntä Anni kertoo: ”Kaiken pohjana on oman maatilan tuotteet, tiedämme oikeasti, mistä raaka-aineet ruokaan tulevat.” Majatalo on noussut luomuruokaportaikolla jo viidennelle portaalle.
Tutustu: www.puukarinpysakki.com

Majatalo Laitalan Lomat on mm. suosittu juhlien viettopaikka. Majatalon saliin mahtuu kerralla 80 ruokailijaa. Majatalo on kuuluisa myös pitopalvelusta sekä aivan ihanista kakuista ja leivonnaisista. Laitalassa on pieni matkamuisto myymälä.
Tutustu: www.laitalanlomat.com

Majatalo Pihlajapuu kuluu Äksyille Ämmille.  "Sydäntämme lähellä ovat ympäristöystävällisyys ja sosiaalinen vastuu.  Äksyt Ämmät Oy on moninkertaisesti palkittu kestävän ja vastuullisen matkailun edelläkävijä. Tutustu: www.aksytammat.fi

Majatalo Männikkölän Pirtti. Männikkölän emäntä leipoo maan mainioimmat karjalanpiirakat, jotka ovat saaneet suosion ”ruuhkasuomessa” asti. Männikkölän piirakoita voi siis ostaa myös Helsingistä. Emäntä on pitopalveluiden ja karjalaisen ruokaperinteen todellinen grand old lady. Männikkölän Pirtillä on oma piirakkaleipomo Nurmeksen Porokylässä.
Tutustu: www.mannikkolanpirtti.com

 

98€/hlö/vrk
Helmikuu 2020
Vk Ma Ti Ke To Pe La Su
5 27 28 29 30 31 1 2
6 3 4 5 6 7 8 9
7 10 11 12 13 14 15 16
8 17 18 19 20 21 22 23
9 24 25 26 27 28 29 1
Tarkista kenttä
Tarkista kenttä

Katso myös nämä

Majatalosta majataloon karjalainen ruokamatka

Tervetuloa Pohjois-Karjalan ja Pielisen pohjoisosaan, aitojen makujen ja karjalaisen ruokakulttuurin...


640€ / hlö tai 75 € / hlö päiväohjelma 

Jousiammuntaa kaiken ikäisille

Jousiammuntaa vastakaarijousilla


15€/hlö

Savusaunaa ja loimulohta karjalaisittain

Savusaunan lempeät löylyt ja loimulohta kodan lämmössä


45€/hlö