Kulinaristin lomapaketti

Kulinaristin lomapaketti

Salmenkyläntie 81, 75500 Nurmes

Max 10 hlö

Kulinaristin lomapaketti

Kulinaristin lomalla yhdistyy herkullinen nykykarjalainen lähiruoka, lepo ja ulkoilu

Majatalosta Majataloon -retkien majataloista pääset mukavasti retkelle kansallispuistoihin ja retkeilyreiteille, kalastamaan Pieliselle tai vain olemaan ja lepäämään ja nukkumaan hyvin. Talvella hiihtoladut lähtevät majatalon pihapiiristä tai voit mennä hiihtämään kaupungin hyvinhuolletuille valaistuille laduille Pielisen rantamaisemiin. Majoitut mukavasti viihtyisässä majatalossa, jossa nautit herkullista lähiruokaa - Karelia á la carte ja ennen kaikkea vietät lomaa omalla aikataululla, ilman kiirettä.

Ryhmämin. 2 henkilöä

Hinta 100€/vrk/hlö, lapset  50€/vrk, 7-14 v.
Hintaan sisältyy: Majoitus majatalossa 2hh täysihoidolla (aamiainen, retkieväät/lounas, päivällinen), sauna.
1hh-lisä 20€/vrk.

Lisähinnasta ja tilauksesta: 1 hh-lisä 20€/vrk. Hierontaa 55 min/60€, savusauna, opastettuja patikkaretkiä, käsinleivottuja karjalanpiirakoita kotiin viemisiksi. 

Saatavuus: Paketti on saatavana majatalojen varaustilanteen mukaan. Lisää tilauksen lisätietoihin mihin majataloon lomaa ensisijaisesti toivot.

Majatalosta majataloon -retkien majatalot
Majatalo Puukarin Pysäkki on tunnettu puhtaasta lähi- ja luomuruoastaan, karjalaisesta ruokaperinteestä sekä hyvästä palvelusta. Majatalon emäntä Anni kertoo: ”Kaiken pohjana on oman maatilan tuotteet, tiedämme oikeasti, mistä raaka-aineet ruokaan tulevat.” Majatalo on noussut luomuruokaportaikolla jo viidennelle portaalle.
Tutustu: www.puukarinpysakki.com

Majatalo Laitalan Lomat on mm. suosittu juhlien viettopaikka. Majatalon saliin mahtuu kerralla 80 ruokailijaa. Majatalo on kuuluisa myös pitopalvelusta sekä aivan ihanista kakuista ja leivonnaisista. Laitalassa on pieni matkamuisto myymälä.
Tutustu: www.laitalanlomat.com

Majatalo Pihlajapuu kuluu Äksyille Ämmille.  "Sydäntämme lähellä ovat ympäristöystävällisyys ja sosiaalinen vastuu.  Äksyt Ämmät Oy on moninkertaisesti palkittu kestävän ja vastuullisen matkailun edelläkävijä. Tutustu: www.aksytammat.fi

Majatalo Männikkölän Pirtti. Männikkölän emäntä leipoo maan mainioimmat karjalanpiirakat, jotka ovat saaneet suosion ”ruuhkasuomessa” asti. Männikkölän piirakoita voi siis ostaa myös Helsingistä. Emäntä on pitopalveluiden ja karjalaisen ruokaperinteen todellinen grand old lady. Männikkölän Pirtillä on oma piirakkaleipomo Nurmeksen Porokylässä.
Tutustu: www.mannikkolanpirtti.com 

Klikkaa päivämäärä aktiiviseksi ja valitse henkilömäärä

Lokakuu 2022
Vk Ma Ti Ke To Pe La Su
39 26 27 28 29 30 1 2
40 3 4 5 6 7 8 9
41 10 11 12 13 14 15 16
42 17 18 19 20 21 22 23
43 24 25 26 27 28 29 30
44 31 1 2 3 4 5 6
Saatavilla Ei saatavilla Valittu
Tarkista kenttä
Tarkista kenttä
Salmenkyläntie 81, 75500 Nurmes

Katso myös nämä

Majatalosta majataloon karjalainen ruokamatka

Tervetuloa Pohjois-Karjalan ja Pielisen pohjoisosaan, aitojen makujen ja karjalaisen ruokakulttuurin...


Hiljainen kantele

Vietä päivä Karjalan laulumailla tuunaamalla oma pikkukanteleesi.

Karjalainen ilta

Ohjelmallinen illallinen ja Karjalainen pitopöytä - Karelia á la carte