Kohtaaminen - Fine dining illallinen Puukarin Pysäkillä
Illallismenu on kuin sinfonia suoraan Pohjois-Karjalan vaaramaisemasta.
Alkutahdit seitsemän ruokalajin illalliselle alkupalojen muodossa tarjoaa Anni Puukarin Pysäkin perinteitä kunnioittavaan tyyliin. Pääruokien kapellimestariksi vaihtuu Arto ohjaten vieraat soljuvasti jälkiruokiin saakka. Pääset kuulemaan myös kokkien tarinat ja näkemykset säveltämiensä annosten takaa.
Vierailevan kokin esittely:
Arto Lappalainen
"Olen Nurmeksesta kotoisin ja käynyt siellä kouluni lukioon asti.
Valmistuin kokiksi 2009 Rovaniemellä josta valmistuttuani muutin Ouluun ensimmäisen ravintola-alan työpaikan perässä. Oulussa viihdyin vuoden ja muutin Tampereelle 2010 jossa asun edelleen. Olen lähes 15 vuotta tehnyt töitä erilaisissa keittiöissä ja toiminut freelancer-kokkina ja ollut myös mukana Suomen kokkimaajoukkueessa.
Tällä hetkellä työskentelen Ravintola Hellassa ja huoneessa kylmän keittiön vastaavana.
Arvostus omaa kotipaikkakuntaa kohtaan on kasvanut enemmän ja enemmän sen jälkeen kun olen sieltä muuttanut pois. Suhteeni luontoon on ollut aina vahva ja se on edelleen minulle pako arjesta. Luonnossa kaikki stressi ja huolet unohtuvat. Nuorempana metsästin ja siitä ruuanlaitto ja innostus sitä kohtaan on alun perin alkanut. Nykyään liikun luonnossa lähinnä kameran kanssa valokuvaten tai villiyrttejä keräten.
Nyt olen tullut eräänlaiseen käännekohtaan elämässäni ja tajusin etten ole koskaan tehnyt kotipaikkakuntani suunnalla mitään urani aikana. Onneksi tutustuin Anniin pari vuotta sitten ja nyt minulla on mahdollisuus tuoda omaa osaamistani ja ruokafilosofiaani Puukariin.
Nähdään Pysäkillä!"
Tule kokemaan kahden ammattilaisen vahva tulkinta Pohjois-Karjalaisesta makujen sinfoniasta!
Kesto: 19.00-21.00 / n. 2 h.
Ryhmämin: 2 hlöä
Hinta: 69€/hlö
Lisäpalvelut: Juomapaketti alkoholillinen 48 €/ henk.
Jos haluat varata ennakkoon juomapaketin, voit lisätä sen lisätiedot kenttään.