ERÄSUKSIRETKI KOLIN KANSALLISPUISTOON

ERÄSUKSIRETKI KOLIN KANSALLISPUISTOON

Rantakatu 26, 80100 Joensuu

Min 1 hlö
Max 8 hlö

Eräsuksiretki Kolilla

Eräsukset ovat perinteisin suomalainen menetelmä liikkua luonnossa. Tällä retkellä opettelet hiihdon perusteita yhdessä kokeneiden ohjaajiemme kanssa ja sitten lähdemme unohtumattomalle retkelle talviseen luontoon. Eräsukset vapauttavat meidät valmiilta ladulta ja mahdollistavat vapauden liikkua luonnon keskellä ihan uudella tavalla. Retkellä vietämme tulilla tauon. Tauolla nautimme eväät sekä perinteiset nokipannukahvit/luonnon teen. Majoitus karjalaista vieraanvaraisuutta uhkuvassa huoneistohotelli Lietsussa aivan Joensuun keskustassa. Lietsusta on kiva piipahtaa kaupungille tutustumaan pohjoiskarjalaiseen elämänmenoon. 

Retkilähtö: 2023. Kysy tarjousta.
Vaikeusaste: Helppo

Ohjelma:
1. Päivä | Tulopäivä
Tervetuloa Lietsuun. Majoittuminen alk. klo 16:00 >
Omaa aikaa tutustua kaupunkiin.

2. Päivä | Eräsuksilla luontoon
Aamiaisen jälkeen opas noutaa asiakkaat hotellilta. Retki eräsuksilla luontoon.
Erälounas/retkieväs tulilla
Paluu hotellille
Sauna
Yhteinen illallinen

3. Päivä
Aamiainen. Kotimatkalle.

Hinta: alk. 140€/hlö/2vrk/2hh | 172€/2vrk/1hh
Hinta sisältää: Oppaan, hiihdon opetuksen, suksipaketin, retkieväät: Riistapasteija, lämmintä juotavaa ja nuotiomakkarat, kuljetukset hotellilta kohteeseen. Majoitus aamiaisella Huoneistohotelli Lietsussa 1hh tai 2hh, illallinen ja sauna retkipäivänä.

........................................................................................................

Retkioppaana Mikko Kettunen Karu Survival Oy:n pääkouluttaja
Mikolla on 16 vuoden kokemus Suomen Puolustusvoimien sissi- ja tiedustelukouluttajan tehtävistä, sekä johtamisen ja pienryhmädynamiikan kouluttamisesta. Mikon erityisosaamiseen kuuluvat selviytymiskoulutus ja toiminta arktisissa ääriolosuhteissa. 

Mikon filosofiassa ihminen on aina osa luontoa. Luonnossa ihmisen on helpompi tajuta paikkansa maailmassa. Ilman luontoa emme voi ymmärtää juuriamme, emmekä historiaamme. Mikon tavoitteena on tuoda luonto ja siellä harrastaminen lähemmäksi ihmisiä.