Foresting lahjakortti

Foresting lahjakortti

Verkkovaara 1 , 83960 Jero

Foresting lahjakortti 100€ | 150€

Sinäkin olet ehkä joskus ollut tilanteessa, jolloin arki on suorittamista päivästä toiseen, välillä se uuvuttaa ja stressaa. 

Miltä tuntuisi rentouttava ja rauhoittava luontoelämys metsän syleilyssä? FoRest Balance® - muutoksen metsäpolulla poiketaan pois opituilta poluilta kulkien kohti tasapainoisempaa arkea. Palveluihimme kuuluu neljä eri pituista, hyvinvointia tukevaa luontoelämystä tunnin kestävästä Huilahustuokiosta usean päivän Täyslattaus -elämyslomiin. Räätälöimme tapahtumia mielellämme myös juuri sinun ryhmäsi tarpeisiin.

Tutustu tuotteisiin www.foresting.fi

Lahjakortti on voimassa vuoden 2024 loppuun.

Valitse kappalemäärä ja siirry ostamaan.

  • Kuitti ostoksestasi tulee ilmoittamaasi sähköpostiin.
  • Maksun jälkeen olemme yhteydessä ostajaan.
  • Lahjakortit toimitetaan asiakkaalle sähköisesti.

Kiitos kaupoista!

 

FoResting kokemusasiantuntijat, Mehtärelapeutit toimivat Kolilla

Olemme neljän naisen rempseä, luova, inspiroiva ja aurinkoinen tiimi. Olemme tunteneet toisemme jo vuosikymmenten ajan, juoksenneltu Erä-Iitoina metsiköissä ja tehty kaikennäköisiä retkiä ympäri Eurooppaa. Vuonna 2020 päätimme yhdistää yksilölliset elämänkokemukset, osaamisalueet ja vahvuudet.

Luonto on auttanut meitä romahuksen hetkillä ja olemme kokeneet sen todella tärkeäksi. Siksi sydäntemme haluna on tutustuttaa ihmisiä voimaannuttavaan luontoon sekä auttaa huomaamaan pieniä arkea helpottavia oivalluksia.

Metsä = forest, lepo = rest. Me olemme FoResting Oy.