Täyslattaus Kolilla

Täyslattaus Kolilla

Verkkovaara 1 , 83960 Jero

Min 1 hlö
Max 13 hlö
Kohteessa kahvila
Kohteessa mahdollisuus ruokailuun
Opastus

Täyslattaus Kolilla

Miltä tuntuisi hypätä 40-luvun tunnelmaan, jossa voimaannutaan luonnosta, ravitsevasta ruoasta, yhdessä tekemisestä, kanssakulkijoista ja elämän yksinkertaisuudesta? Kaipaatko hengähdystauon arjen keskelle miniloman merkeissä? Täyslattaus on täyden kympin valinta, kun vain yksi päivä ei riitä kropan lataamiseen. 

Perjantaina klo 17 saavumme Villa Orakseen. Illan ohjelmassa majoittuminen, talon tapoihin ja toisiimme tutustumista. Nautimme ruokaisan iltapalan ja rentoudumme elämyssaunan lempeissä löylyissä. Päivän päättää yhteinen iltatuokio.

Lauantaina heräydytään omaan tahtiin, nautitaan aamupala ja pidetään yhteinen aamunaloitus. Teemme FoRest Balance -Muutoksen metsäpolku® retken Ryläykselle, sisältää lempeiden kehon- ja mielen harjoitteiden lisäksi kotaevästelyn. Villalla valmistellaan myöhäinen lounas, jonka jälkeen on omaa aikaa. Illalla päästään elämyssaunaan yrttijalkakylpyineen sekä nauttimaan makoisa ja ravitseva illallinen. Päivän päättää yhteinen iltahetki.

Sunnuntaina heräydytään lempeydellä aamupalalle, pidetään kehoa ja mieltä avaava musiikillinen tuokio. Täyslattaus päättyy pienen ulkoilun jälkeen evästelyyn ja kokemusten jakamiseen nuotiolla. Ohjelma päättyy noin klo 13.

Tavoitteena on irtaantua stressistä sekä kiireestä, rentouttaa mieltä ja kehoa, syödä ravitsevaa ja voimistavaa ruokaa, jakaa yhdessä kokemuksia ihmisyydestä, elämästä ja mahdollisista haasteista sekä löytää terveen ja hyvän elämän avaimia. Avaimet ovat jo kaikilla itsellään, kunhan vain opimme niitä käyttämään. Yhdessä oleminen ja tekeminen on voimistavaa. Viikonlopun aikana saat osallistua yhdessä tekemiseen omien voimavarojesi mukaan, mutta Täyslattauksessa on myös lupa vain olla.

Täyslattaus - elämysloma järjestetään idyllisessä Villa ORA's majatalossa. Pääset nauttimaan Villan lämpimästä yhteisöllisyydestä, sukellat 40-luvun tunnelmaan ja elämän yksinkertaisuuden lähteille, missä vedet kannetaan sisälle, käytetään ulkovessoja ja - saunaa. Sähköt löytyy ja jaetut huoneet lämpiävät.

Osallistujalta edellytetään kuntotasoa, jolla jaksaa kävellä metsäpoluilla rauhalliseen tahtiin muutamien kilometrien matkoja. Päivämatka on n. 4-6 km pituinen. 

AIKA: Perjantaista klo 17.00 sunnuntaihin klo 13.00 saakka

HINTA: 180€ /hlö 

Huom. Ensimmäiset Täyslattaukset toteutuu pilotoinnin merkeissä, jonka vuoksi tuote puoleen hintaan normaalihinnoistamme (ovh 360€). Sen vuoksi se ei ole vielä maksettavissa verkkokaupassamme.

RYHMÄN KOKO: 5 -13 hlö (Täyslattaus toteutuu, kun minimi osallistujamäärä täyttyy.)

HUOMIOITAVAA: Ilmoitathan mahdollisista erityisruokavalioista ja muista huomioista varauksen lisätiedot - kohdassa.

Varaus- ja peruutusehdot

Joulukuu 2021
Vk Ma Ti Ke To Pe La Su
48 29 30 1 2 3 4 5
49 6 7 8 9 10 11 12
50 13 14 15 16 17 18 19
51 20 21 22 23 24 25 26
52 27 28 29 30 31 1 2
Saatavilla Ei saatavilla
Valittu Loppuunmyyty
Tarkista kenttä

Katso myös nämä

Majatalosta majataloon hiihtokierros

Kiireetön hiihtoretki Puukarista Laitalaan ja takaisin Puukariin.

Majatalosta majataloon talven saunapolku

Kolme erilaista saunapolkua ja saunaillallista. Ihana elämysmatka suomalaisiin saunoihin.

Savusaunaa ja loimulohta

Saunan lauteilla kiire unohtuu...