Kesäillan pidot

Kesäillan pidot

Kajaaninitie 844, 75700 Valtimo
Karjalainen Ilta
Karjalainen Ilta

Min 4 hlö
Max 24 hlö
1 vrk

Kesäillan pidot

Hilpeä herkkujen täyteinen ilta alkaa vieraiden saavuttua majataloon tervetuliaisjuoman merkeissä. Anni-emäntä toivottaa vieraat tervetulleiksi kesäillan pitoihin, kuullaan tarinoita ruoasta ja karjalaisesta juoma- ja ruokaperinteestä.

Kesäillan pidot menu koostuu alueen palkituista juomista ja puhtaasta paikallisesta luomuruoasta, joka tehdään karjalaista ruoanlaittotapaa noudattaen. Kaikki ruoka mitä meidän pöydässämme on, kumpuaa kunnioituksesta mahtavaa luontoa ja puhtaita raaka-aineita kohtaan. Me käytämme energiaa, rahaa ja kunnianhimoa löytääksemme juuri oikeat ja sopivat tuotteet ruokapöytäämme. Tämä tarkoittaa, että ruokamme on luonnonmukaisesti viljeltyä ja kasvatettua. Suosimme lähellä tuotettuja raaka-aineita ja tuotteita ja otamme päivittäisessä toiminnassamme huomioon kestävän ja vastuullisen toiminnan periaatteet. Olemme ylpeitä vaaliessamme entisaikojen ruoanlaittotapoja, olemme ylpeitä omasta käsityöläisyydestämme ja siitä, että voimme antaa vieraillemme aidon makumatkan perinteisiin. Ruoka tarjoillaan kipoissa ja kupeissa, ruoka tarjoillaan ilolla ja ammattitaidolla jokaisen vieraan nautittavaksi.

Itäsuomalainen emännyys on meissä syvästi juureutunut, se luo vieraille hyvän tilan nauttia ruoasta ja juomasta. Emännyyteen kuuluu myös tarinointi maaseudun elämästä. Emännän tarinoilla viedään vieraat matkalle itäsuomalaiseen kulttuuriin huumorilla höystäen. Haluamme antaa vieraille mukaan palan makumuistoja ja tunteen aidosta pysähtymisestä.

Illan menu tarjoaa ainutlaatuisen kokonaisuuden, jossa voit maistella sesongin parhaita makuja lautasellasi ja inspiroitua. Ruoan muoto ja maku muuttuu luonnon satokauden tarjonnan mukaan. Ruoan ja juoman liitto on aina ollut meille nautiskelijoille tärkeää. Mikä on hienointa, että voimme antaa hienot makuparit karjalaiselle ruualle meidän oman lähialueemme juomista.

 

Kesäillan pidot menu
Ruisleipää, siemenvoita
Keitinpiirakoita
Villivihannessalaattia
Valkokaalta
Punajuurta
Metsäsieniä
Tönkkösuolattua haukea
Ossos bucco hirvestä
perunaa
lanttua
Uunirahkaa

 

Menun makukokonaisuus sisältää yhteensopivat juomat alkuruoalle, pääruoalle ja jälkiruoalle.Tämän menun saa myös alkoholittomana. 

Hinta: 68€/hlö.
Sis.:  Kesäillan pidot illan menu ja kolme juomaa.

Kesto: 2,5 h
Saatavuus: 1.6. - 15.8.2023

Tilauksesta kuljetus/Nurmes