Luota luontoosi -retriitti 13-16.5.2021

Luota luontoosi -retriitti 13-16.5.2021

Ylä-Kolintie 12 B, 86960 Koli

Min 1 hlö

Luota luontoosi -retriitti 13-16.5.2021

Tervetuloa toukokuiselle retriitille Kolin kansallispuiston maisemiin ikiaikaisten kallioiden kainaloon!

Tällä retriitillä keskitymme nauttimaan luontoyhteydestä kevääseen heräävässä metsässä. Tutustumme omaan hengitykseemme juuri sellaisena kuin se on mättäillä makoillen ja puihin nojaillen. Houkuttelemme olemustamme asettautumaan olemisen tilaan, jossa ei tarvitse tehdä mitään, vain olla. Erilaiset aistivat, somaattiset harjoitteet kutovat yhteyttä niin omaan sisäiseen luontoomme kuin luontoon ympärillämme. Näin voimme pikku hiljaa alkaa tutustua itseemme, siihen sisimpään, jota emme arjen keskellä välttämättä kuule. Samalla tästä uudenlaisesta hiljaisuudesta avautuu väylä kuunnella luontoa ympärillämme. Keväinen, uutta elämää väreilevä metsä tarjoaa tähän erityisen mahdollisuuden. Metsäisiin aistillisiin harjoitteisiin kudon mukaan itämerensuomalaista sekä Pielisen paikallista mytologiaa.

Vastapainoksi hiljaisille harjoituksille tutustumme myös siihen osaan meistä, joka on dynaamisemmassa vuorovaikutuksessa ympäristöönsä ja kanssaihmisiin. Heittäydymme mm. autenttiseen tanssiin sekä antaudumme toisen ihmisen parantavan kosketuksen äärelle. Saamme sekä antaa että vastaanottaa. Saamme tuntea elämän poltteen, väreilevän ilon ja lämpöä tuovan yhteyden tunteen.

OHJAAJAT
Jooga-, hengitys- ja somaattisten harjoitteiden ohjaajana toimii sertifioitu vijnanajoogaopettaja sekä FM kulttuuriantropologi, Crista Soskolne. Harjoituksissa antaudumme sielumme kuuntelevaan läsnäoloon, jolloin voimme alkaa kommunikoida sekä sisäisen luontomme että meitä ympäröivän luonnon kanssa. Osa harjoituksista tehdään sää salliessa lähimetsässä tai Pielisen rannalla. Crista on kotoisin Pielisen toiselta puolen, vastapäätä Kolia.

Osan vapaan liikkeen sessioista ohjaa somaattisten menetelmien ja hathajoogan ohjaaja Marianne Ruhanen, joka on myös Kolin Keitaan emäntä. Somaattisten harjoitusten ja vapaan liikkeen avulla tutustumme kehomme monikerroksisuuteen ja liikkumisen mahdollisuuksiin syventäen samalla kehotietoisuuttamme. Annat mahdollisuuden antautua kehosi viisaudelle, sallit itsesi antautua kuuntelevalle kosketukselle ja uskallat tulla nähdyksi muiden osallistujien todistavan läsnäolon kautta. Kosketus ja liike on väylä päästä oman sisäisen luontomme äärelle. Säiden salliessa osa vapaan liikkeen sessioissa tapahtuu ulkona luonnossa, metsässä tai rannalla.

MAJOITUS:
Majoitumme Kolin keitaalla, Mattilan tilalla, Kolin kansallispuiston kuusimetsien suojissa. Yhteismajoitus on tunnelmaa huokuvissa hirsisessä päärakennuksessa ja luhtiaittahuoneissa. Pihapiirissä on kukkoja, kanoja, lampaita sekä Kiti-koira. Meistä pitävät huolen ihana kasvisruokia kokkaileva isäntäpari, Joona & Marianne.

HINTA: Retriitin kokonaishinta 414€. 
Sisältää koko ohjelman, täyden ylläpidon herkullisilla kasvisruuilla, yhteismajoituksen perinteisissä rakennuksissa ja saunomisen.

ILMOITTAUTUMINEN:

 • Sitova ilmoittautuminen 1.5.2021 mennessä.
 • Maksa varausmaksu 165€.
 • Maksu toimii myös ilmoittautumisena retriittiin.
 • Maksun lisätietoja -kenttään voit laittaa erityisruokavaliotoiveet.
 • Maksun jälkeen saat sähköpostiisi kuitin ja ilmoittautumisesi tiedot.
 • Loppumaksu 249€ maksetaan paikan päällä kortilla tai käteisellä.

- Retriitti toteutuu min. 10 osallistujaa. Max 15 osallistujaa. Jos retriitti peruuntuu, palautamme rahat takaisin.

Tutki lisää:
https://fb.me/e/1yj2e6I4w
www.kolinkeidas.com
www.cristasoskolne.com

Mahdollistaaksemme turvallisen retriittikokemuksen pandemiatilanteessa olemme tehneet seuraavia toimenpiteitä: 

 • Retriitin osallistujamäärää on pienennetty. Otamme mukaan max 10 osallistujaa. (Ennen max 15.)
 • Majoitus kahden hengen huoneissa. 
 • Saunaan voimme mennä 2 hengen ryhmissä. Tästä voimme sopia yhdessä myös retriitin alussa.
 • Teemme mahdollisimman monet harjoituksista ulkona. Periaatteena on, että voimme mennä ulos säällä kuin säällä, joten varauduthan säänmukaisiin varusteisiin. Eri säillä voimme löytää tapoja nauttia luonnosta eri tavoin. 
 • Säiden salliessa voimme syödä ulkona tai vaihtoehtoisesti omissa huoneissamme.

Meille on tärkeää, että sovimme yhdessä käytänteistä. Retriitin aluksi Alkupiirissä keskustelemme myös turvallisuusseikoista. Voimme yhdessä sopia toimintatavoista, niin että jokaisen turvallisuus tulee huomioiduksi. Tämä on tärkeää, sillä jokaisella on omanlaisensa tilanne ja tarpeet.

Mitä sinun on hyvä ottaa huomioon retriitille saapuessasi: 

 • Saavuthan paikalle vain jos olet aivan terve. 
 • Pyydämme, että kiinnität huomiota sosiaalisten kontaktien määrään noin kaksi viikkoa ennen retriittiä. Näin voimme kaikki mahdollistaa toisillemme mahdollisimman turvallisen retriittikokemuksen.

 

Kysyttävää tuotteesta?

 

 

Ilmoittautuminen ja ennakkomaksu 1.5.2021 mennessä.

Tarkista kenttä
Hinta: 165,00 €
Varauksia tehty/varattavissa yhteensä: 0 / 8

Katso myös nämä

Metsämindfulness

Metsämindfulness-retki Kolin kansallispuiston metsään

Rumpurentoutus Kolilla

Rentoudu rummutuksen tahdissa

Yrttisauna

Hemmotteleva Yrttisauna