Majatalosta majataloon koiravaljakkoretket

Majatalosta majataloon koiravaljakkoretket

Kajaanintie 844, 75500 Valtimo

Min 4 hlö
Max 8 hlö
Kohteessa kahvila
Kohteessa mahdollisuus ruokailuun

Majatalosta majataloon koiravaljakkoretket

Maisema on kuin postikortissa. Lumi narskuu tassujen alla, kun valjakkoreki kulkee lähes äänettömästi lumisen maiseman keskellä. Tervetuloa koiravaljakkoretkelle nauttimaan luonnon hiljaisuudesta ja kauneudesta aivan ainutlaatuisella tavalla. 

Valjakkoparille on oma reki ja koirat, joilla ajetaan koko seikkailu läpi. Ennen retkeä opastus valjakkoajoon. Asiakkaat opastetaan tarkkailemaan koiria ja niiden työskentelyä maastossa. Valjakkoajelulla voi olla asiakkaan omat lämpimät varusteet, mutta tarvittaessa järjestämme asiakkaille varusteet: kevyet talvihaalarit, kintaat, lämpösaappaat, kypärämyssyn, buffi-huivin sekä villasukat.  

Retkillä pysähdytään evästelemään, tutkimaan metsäneläinten jälkiä ja luonnonilmiöitä. Valokuvauksellekin järjestetään aikaa. Ajajaa vaihdetaan sopivin välein matkanvarrella.

  • Meillä voit lomailla turvallisesti. Asiakkaidemme hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää. Pidämme huolta, että turvallisuus ja hygienia ovat nyt erityisen hyvin hoidettu. Olemme tehostaneet siivousta ja desinfiointia ja varmistaneet saippuan, käsidesin ja käsipyyhkeiden riittävyyden kaikissa tiloissamme. Teemme työtämme Terveyden ja hyvinvointilaitoksen turvallisuus- ja hygieniaohjeita noudattaen.


1. Tulopäivä
Saapuminen klo 18:00 Valtimolle Majatalo Puukarin Pysäkille. 
Retki-info. Sauna, päivällinen ja yöpyminen. 

2.Päivä 
Aamiaisen jälkeen tutustuminen koiriin ja harjoittelukierros 7km Majatalon omalla reitillä. Lounas Puukarin Pysäkillä. Lounaan jälkeen kuljetus Laitalan Lomiin. Päivällinen, sauna ja yöpyminen Laitalan Lomissa.

3. Päivä 
Aamiaisen jälkeen ajon ohjeistus ja ajo koiravaljakoilla Laitalan Lomista Majatalo Pihlajapuuhun
Matkalla pysähdytään Hulkkolan maalaistalossa. Ajomatka 25 km. Matkatavarasi kuljetetaan Majatalo Pihlajapuuhun. Päivällinen, sauna ja yöpyminen Majatalo Pihlajapuussa.  

4. Päivä 
Aamiaisen jälkeen ajo koiravaljakoilla Männikkölän Pirtille.  Ajomatka 15 km. (Matkaa voi jatkaa Bomballa asti ajomatka 4 km suuntaansa) Matkatavarasi kuljetetaan Männikkölään. Sauna, päivällinen ja yöpyminen Männikkölän Pirtillä.

5. Päivä 
Aamiaisen jälkeen kuljetus takaisin autollenne majatalo Puukarin Pysäkille tai asemalle.
Hyvää kotimatkaa.

Hinta: 1350€/hlö/4 vrk, 5 päivää.
Hintaan sis:  Täyden palvelun opastettu koiravaljakkoretki: yöpymiset majataloissa 2hh täysihoidolla (aamiainen, retkieväät,päivällinen),  
sauna, matkatavara- ja henkilökuljetukset sekä reitti-info. Retkellä on maksimissaan 3 koiravaljakkorekeä, joissa 2 henkilöä/reki.
  
Lisähinnasta ja tilauksesta:

  • 1 hengen huonelisä 20€/vrk/hlö. 
  • Hierontaa, savusauna, käsinleivottuja karjalanpiirakoita kotiin viemisiksi.

Retket toteutetaan säävarauksella.

Yhteistyössä 


Yhteydenottopyyntö

Katso myös nämä

Majatalosta majataloon karjalainen ruokamatka

Tervetuloa Pohjois-Karjalan ja Pielisen pohjoisosaan, aitojen makujen ja karjalaisen ruokakulttuurin...


Hiljaiset hetket majataloissa

Irtaudu hetkeksi arjesta. Nauti majatalojen kiireettömyydestä. Rentoudu ja virkisty.

Majatalosta majataloon hiihtovaellus

Upea hiihtovaellus halki karjalanpiirakka maan