Löydä laduille Ilomantsissa

Löydä laduille Ilomantsissa

Koulurannantie 3 a, 82980 Möhkö

Kohteessa kahvila
Kohteessa mahdollisuus ruokailuun
Opastus

Onko edellisestä hiihtokerrasta vierähtänyt aikaa? Halajatko hohtaville hangille ja liukkaille laduille – kun vain tekniikat ja välineet olisivat kunnossa?
Kaipaatko talvisen luonnon elvyttävään rauhaan? 

Ota irtiotto talveen ja vietä hiihdontäyteinen pitkä viikonloppu itäisen Suomen lumivarmimmalla seudulla, Ilomantsissa ja Möhkön kylässä. Loman ajaksi saat käyttöösi perinteisen ja/tai luistelutyylin hiihtovälineet, jotka Aapo´s Skin asiantuntija valikoi sinulle juuri mittojesi mukaan. Saat yksilöllistä tekniikkaopetusta, ja koet ehkä kadoksissa ollutta hiihtämisen riemua, tai vaihtoehtoisesti hiot tekniikoita ja nielet kilometrejä – valinta on sinun.
 
Hiihtoaktiviteettien vastapainoksi rauhoitumme viettämään talvista eräelämää asumattoman Jänissaaren luontotukikohtaan, jonne matkaamme mukavasti Kickspark-potkureilla tai suksilla. Saat nautiskella kiireettömästä talvipäivästä, narrata kaloja pilkkien ja ihmetellä talvisen luonnon kauneutta. Olla vain. 

Mantan Majatalon täysihoito pitää palautumisestasi huolta. Yövyt tunnelmallisen hirsirakennuksen yksilöllisissä huoneistoissa, etkä taatusti lähde tai palaa ladulta nälkäisenä: siitä pitävät huolen maistuvat aamiainen, lounas ja päivällinen. Perinteisen pihasaunan lämmössä verryttelet jäsenesi ja valmistaudut makoisiin uniin. 

Ohjelma:
Ilta 1: Tervetuloa lomalle
Päivä 2: Hiihtotreenit Ilomantsin laduilla
Päivä 3: Retki Jänissaareen
Aamu 4: Kotimatkalle

Löydä laduille -hiihtoloma on täysihoitoloma, joka sisältää ohjelman opastuksen, majoituksen, ruokailut, varusteet. Kaikki retkemme toteutetaan täyden palvelun periaatteella, Mantan Luontopalvelujen ja Aapo’s Skin oppaiden johdolla. 

Hinta: 480€/ hlö, ryhmäkoon ollessa 4-10 hlö.
450,00 €/ hlö ryhmäkoon ollessa 11-16 hlö.

  • Suuremmat ja pienemmät ryhmät eri sopimuksella.
  • Varusteet: Säänmukaiset ulkoiluun ja liikuntaan soveltuvat vaatteet ja talviulkoiluun soveltuvat jalkineet. Meiltä saat käyttöösi talvihaalareita, pipoja,  hanskoja ja lämpimiä kenkiä sekä muut tarvittavat varusteet. 
  • Oheispalvelut: Saunominen, Metsämieli-harjoitteet, kädentaitoja luonnossa-kokonaisuudet, tiimiseikkailut. Kerromme mielellämme, mitä kaikkea talvisella Möhköllä on tarjottavanaan! 

 

 


Yhteydenottopyyntö

Katso myös nämä

SLOW TRIATHLON – rauhoitu luonnossa liikkuen

Ota haaste vastaan! Kisaile itsesi ja ryhmäsi kanssa.

Potkutellen polanteella

Rento potkuriretki Ilomantsin Möhkössä