Majatalo Kolin Keidas lahjakortit

Ylä-Kolintie 12 B, 86960 Koli

Kolin Keidas lahjakortit 100€  | 150€

  • Lepoa kansallismaiseman kupeessa

Lämminhenkinen majatalomme sijaitsee perinteikkäällä Mattilan tilalla, vain parin kilometrin päässä Kolin kansallismaisemasta. Meillä majoitut ekologisesti lähellä luontoa päärakennuksen hirsikammareissa tai kesäaikaan romanttisissa luhtiaitan huoneissa. Kehuttu luomuaamiaisemme sekä pihasaunan pehmeät löylyt kruunaavat majoituskokemuksen.

  • Värikästä ja paikallista

Kesäkahvila ja tilausravintola Café Mandala tarjoilee maukasta ja värikästä kasvisruokaa, lähellä tuotettua lihaa ja kalaa sekä paikallisia makuja. Kaikki tuotteet valmistetaan alusta asti käsin laadukkaista raaka-aineista. Puutarhamme rauhaan on mukava pysähtyä maukkaalle lounaskeitolle tai kupposelle luomukahvia retkeilyn lomassa.

  • Hyvinvointia keholle ja mielelle

Kolilla voit aistia luonnon ja metsän hyvää tekevän vaikutuksen. Majatalomme levollisessa tunnelmassa sinulla on lupa pysähtyä itsesi äärelle ja rauhoittua luonnon taajuudelle. Tarjoamme lomasi oheen rentouttavia aktiviteetteja, kuten metsä- tai saunajoogaa, rentoutushetkiä ja yrttisaunahoitoja. Kurssikeskuksemme tarjoaa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyviä retriittejä ja kurssipäiviä ympäri vuoden.

Lahjakortti on voimassa vuoden 2021 loppuun.

Maksun jälkeen olemme yhteydessä ostajaan. Lahjakortit toimitetaan sähköisesti tai tulostusversiona postitse.

Kysyttävää tuotteesta?

 

Tarkista kenttä
Tarkista kenttä
Hinta: 100,00 €