SLOW TRIATHLON – rauhoitu luonnossa liikkuen

SLOW TRIATHLON – rauhoitu luonnossa liikkuen

Koulurannantie 3 A, , 82980 Möhkö, Ilomantsi

Min 6 hlö
Max 20 hlö
Kohteessa kahvila
Kohteessa mahdollisuus ruokailuun
Opastus

SLOW TRIATHLON

Kisaile itsesi ja ryhmäsi kanssa. Osaatteko edetä hissukseen?  

Maltatteko pysähtyä tutkimaan, miten Koitajoessa asuvan majavan pesä heijastuu veden pintaan? Miltä kuulostaa hiljaisuus keskellä jääkauden suunnattomien voimien muokkaamia Petkeljärven harjuja? Miten polkimet kuljettavat kiireisen mielen tyyneyteen?  

Retken aluksi kokoonnutaan Mantan Majatalolle, missä nautimme tervetulokahvit suolaisella kahvileivällä.
Retki-info  ja varusteet - päivä voi alkaa!

1.Etappi: VESI 
Siirrymme jokiveneellä Möhköstä Petkeljärven kansallispuistoon.  Lapin lohijoissa ja kirkkoveneinä palvelleet jokiveneet kuljettavat teidät Koitajoen jokimaisemiin ja Nuorajärven selille - antaen arkisten ajatusten lipua johonkin kauas pois.

2.Etappi: METSÄ 
Petkeljärvellä tutustumme kansallispuistoon ja teemme vaelluksen harjupoluilla - jääkauden jäljillä ja sodan aikaisilla taistelutantereilla. Tulistelutuvalla nautimme makoisan maastolounaan ja viivähdämme hetken nuotiotulen äärellä yhdessä tarinoiden.

3.Etappi: LIIKE 
Paluumatka tehdään pyöräillen, luonnon kauneudesta nauttien, kaikessa rauhassa, ilman kiirettä. 
Möhkössä Mantan Majatalolla kokoamme yhteen päivän annin ja nautimme kahvit makean kahvileivän kera. Kaikki retkemme toteutetaan täyden palvelun periaatteella, Mantan Luontopalvelujen oppaiden johdolla. Jokiveneemme – Koitajoelle Lemmenjoelta muuttanut Lily ja entisessä elämässään kirkkoveneenä palvellut Senni -  ovat lainmukaisesti varusteltuja, vakuutettuja ja niitä ohjaa pätevöitynyt kippari.

Retken hinta:
145,00 €/ hlö ryhmäkoon ollessa 6-12 hlö, käytössä yksi vene.

 

  • Saatavuus: Jokiveneretket ovat toteutettavissa touko-syyskuussa. Sääolosuhteet voivat tuoda muutoksia ohjelmiin ja niiden aikatauluihin.
  • Varusteet: Sään mukaiset vaatteet ja maastossa liikkumiseen soveltuvat jalkineet. Me huolehdimme kaikesta muusta, kuten sadeviitoista, pelastus- tai veneilyliiveistä tai sään niin vaatiessa myös lämpimistä talvivarusteista.
  • Oheispalvelut: Majoittuminen, saunominen, ruokailupalvelut illallisista aamiaisiin, vierailu Möhkön ruukilla, vierailu Öykkösenvaaran sotahistoriallisella alueella, Metsämieli-harjoitteet, kädentaitoja luonnossa -kokonaisuudet. Tai sisällytä mukaan yrityksen omaa ohjelmaa – kootaan yhdessä sopiva, rentouttava paketti!      

 

 

Elokuu 2021
Vk Ma Ti Ke To Pe La Su
30 26 27 28 29 30 31 1
31 2 3 4 5 6 7 8
32 9 10 11 12 13 14 15
33 16 17 18 19 20 21 22
34 23 24 25 26 27 28 29
35 30 31 1 2 3 4 5
Saatavilla Ei saatavilla
Valittu Loppuunmyyty
Osta tuote viim. 14 vrk etukäteen.
Tarkista kenttä

Katso myös nämä

Möhkön Mantan lahjakortit

Möhkön Mantan 50€ | 100€ | 200€ Lahjakortilla voit ostaa tuotteita ennakkoon itselle tai lahjaksi.