Majatalosta majataloon hiihtovaellus -päiväretki

Majatalosta majataloon hiihtovaellus -päiväretki

Salmenkyläntie 81, 75500 Nurmes

Min 1 hlö
Max 14 hlö
Kesto 1 - 5
Kohteessa kahvila
Kohteessa mahdollisuus ruokailuun

Tervetuloa hiihtämään puhtaille hangille, nauttimaan kevätauringosta ja ulkoilun riemusta. Lähes sadan kilometrin pituinen hiihtolatu Puukarista Männikkölän Pirtille kulkee vaihtelevassa maastossa metsissä ja järven jäällä. Päivämatkat ovat reilu 20 km, omaan tahtiin leppoisasti hiihdellen. Hiihdon jälkeen maistuu Karelia á la carte lähiruoka. 

• Perinteisen tyylin ladut ovat moottorikelkalla hoidettuja luontolatuja.
• Vaadittava kunto: Kuntoa mukavaan menoon
• Laduilla voi harrastaa koirahiihtoa! Musti maksutta mukaan :)
• Jos tulet omalla autolla, auto jätetään vaelluksen ajaksi lähtö Majataloon ja hiihdettyänne teidät kuljetetaan takaisin autollenne.

Hinta 40€/hlö  
Hintaan sisältyy: Ilallinen, sauna ja kuljetus takaisin lähtö Majataloon autollenne. 
Lisähinnasta ja tilauksesta: Majoitus alk. 50€/ vrk. 1 hh-lisä 20€/vrk, hierontaa, savusauna, käsinleivottuja karjalanpiirakoita kotiin viemisiksi.

Majatalosta majataloon retkien isäntäväet

1. Majatalo Puukarin Pysäkki on tunnettu puhtaasta lähi- ja luomuruoastaan, karjalaisesta ruokaperinteestä sekä hyvästä palvelusta. Majatalon emäntä Anni kertoo: ”Kaiken pohjana on oman maatilan tuotteet, tiedämme oikeasti, mistä raaka-aineet ruokaan tulevat.” Majatalo on noussut luomuruokaportaikolla jo viidennelle portaalle.

2. Laitalan Lomat Valtimon Karhunpään kylässä. Laitalan Lomat on mm. suosittu juhlien viettopaikka. Laitalassa on pieni matkamuisto myymälä. 

3. Majatalo Pihlajapuu Nurmeksen Salmenkylässä. Majatalo kuuluu Äksyille Ämmille.  "Sydäntämme lähellä ovat ympäristöystävällisyys ja sosiaalinen vastuu ja kestävä kehitys myös matkailutuotteissa.  Teemme paljon yhteistyötä paikallisten yritysten kanssa.

4. Männikkölän Pirtti. Männikkölän emäntä leipoo maan mainioimmat karjalanpiirakat, jotka ovat saaneet suosion ”ruuhkasuomessa” asti. Männikkölän piirakoita voi siis ostaa mm. myös Helsingistä. Emäntä on pitopalveluiden ja karjalaisen ruokaperinteen todellinen grand old lady. Männikkölän Pirtillä on oma piirakkaleipomo Nurmeksen Porokylässä. 

Lue lisää: Ruokaretki.fi ja Retkipaikk.fi -jutut Majataloista ja retkistä.
Hiihtovaellus herkuttelijoille pohjois-karjalan piirakkamailla: tällainen on majatalosta majataloon -vaellusreitti 

Neljän pitopöydän ja kuuden karjalaisen piirakan hiihtoretki: majatalosta majataloon on herkkusuita hemmotteleva vaellus Pohjois-Karjalassa

 

Linkki latukarttaan

 


Yhteydenottopyyntö

Katso myös nämä

Majatalosta majataloon karjalainen ruokamatka

Tervetuloa Pohjois-Karjalan ja Pielisen pohjoisosaan, aitojen makujen ja karjalaisen ruokakulttuurin...


Tiilikan hiihtopaketti

Tule hiihtämään Tiilikan kansallispuiston upeisiin maisemiin

Majatalosta majataloon pyörävaellus

Tervetuloa polkemaan kiireettömästi maalaismaisemaan, nauttimaan kesästä ja karjalaisesta Karelia à la carte...