KORKEAKIIPEILYÄ HYVÄRILÄSSÄ

KORKEAKIIPEILYÄ HYVÄRILÄSSÄ

Lomatie 11, 75500 Nurmes

Min 10 hlö
Kohteessa kahvila
Kohteessa mahdollisuus ruokailuun

PielisAreena liikuntahallin kiipeilyseinä on 10 m korkea. Kiipeilyseinällä on useita reittejä ja jopa hieman negatiivisia kallistuksia. Koulutettu köysitoiminnanohjaaja (KTO) käy ensin läpi turvallisuusasiat, jonka jälkeen puetaan köysivaljaat sekä kypärä ja aloitetaan matka kohti korkeuksia. Kiipeily ei vaadi aikaisempaa kokemusta, vain hieman uskallusta! Kiipeä niin korkealle kuin jaksat tai uskallat.

Hinta: 15€/henkilö
Sis. kiipeilykengät ja opastus

Kesto: 1-2 h (max. n. 15 hlöä), 2-3 h (max 25 hlöä)

Info: Urheiluvaatetus. Sopii kaikenikäisille.

  • Hyvärilän nuoriso- ja matkailukeskus on kuin pieni kylä luonnon keskellä. Hyvärilässä riittää tekemistä nuorille ja nuorten kanssa toimiville kaikkina vuodenaikoina. Sijaitsemme Pohjois-Karjalassa, entisellä maatilalla kauniin Pielisen rannalla. Hyvärilä on myös oiva paikka lomalle, liikunnalle ja monenlaisille tapahtumille. 
  • PielisAreena, Hyvärilän liikunta- ja monitoimihalli on kohtaamispaikka liikunnalle, koulutuksille, kulttuurille, tapahtumille ja elinkeinoelämälle. Se vetää enimmillään 2700 vierasta suuriin kokouksiin ja konferensseihin, mutta muovautuu joustavasti pientenkin tapahtumien tarpeisiin.

Tutustu PielisAreenaan: Katso panoramaesittely

Tutustu Hyvärilään: www.hyvarila.fi

15€


Yhteydenottopyyntö

Katso myös nämä

Rantasauna Pielisen rannalla

Rantasauna Pielisen rannalla
250€

Lumikenkäretki Hyvärilässä

Lumikenkäretkelle Hyvärilän lähimaastoon

Hyrlinkiä Hyvärilässä

PELATAAN HYRLINKIÄ. Niin kuin curling vaan ei kuitenkaan!
15€