Hiihtolomaa täysihoidolla Ilomantsissa

Hiihtolomaa täysihoidolla Ilomantsissa

Yliopistontie 4, 82900 ILOMANTSI

Kohteessa kahvila
Kohteessa mahdollisuus ruokailuun

Talvilomaa Ilomantsissa 

Tule viettämään rennot ja leppoisat talvilomapäivät perheesi tai ystäviesi kanssa Pohjois-Karjalaan, jossa vaihdetaan työarki kertaheitolla talviseen lomailuun. Ilomantsin Mekrijärvellä lomailet lumisessa maisemassa nauttien talven tarjoamasta hauskuudesta, yhdessäolosta ja hyvästä ruuasta – täysihoidossa ei tarvitse miettiä ruoanlaittoa!

Ilomantsissa voit kokea talven ilot vaikka hiihtäen – täällä on lumitakuu: kirkonkylän hyvin hoidetut latuverkostot (10km, 16km ja 28km sekä 7km valaistua) ovat vain 15 minuutin ajomatkan päässä, samoin kuin uimahalli.

Ohjatusti lumikenkäillään Megrin kauniissa ja vaihtelevassa lähimaastossa, kokeillaan pilkkimistä Mekrijärvellä ja intoudutaan laskemaan vaikkapa pulkkamäkeä tai veistämään lumiveistoksia. Jos pulkkamäki ei ole ”sinun juttusi”, venyttele nivelet notkeiksi ja varaa aika kehonhuoltoon tai pilatekseen. Ulkoilun lomassa maistuvat Megrin emännän Anitan maittavat ruuat. Etukäteen on mahdollisuus tilata erillinen piirakka tasting, rentouttava, mieltä piristävä turvehoito, tai laittaa nivelet notkeiksi.

Kesto: 2 yötä/3 päivää 

Hinta: Alk. 255€/hlö, 127€ lapset 4-12v 

Saatavuus: 15.1.-31.3.2021

 


Yhteydenottopyyntö

Katso myös nämä

Majatalosta majataloon hiihtovaellus

Upea hiihtovaellus halki karjalanpiirakka maan


Lumikenkäretki Bomban maisemissa

Tervetuloa Bomban Karjalaiskylän ja Pielisen rantamaisemiin.
29€/14,50€

Kulinaristin talviloma

Yhdistä herkullinen lähiruoka, lepo ja ulkoilu.