Nurmeksen Musiikkiakatemia - Pääsyliput

KORONAN KIRVOITTAMA KONSERTTISARJA NURMEKSESSA

5.-12.7.2020
Kesälle 2020 alunperin suunnitellun konserttisarjan teema "Toivo", näyttäytyy nyt aivan eri valossa kuin aiemmin, enkä totisesti suunnitteluvaiheessa osannut aavistaa mitä tuleman piti. Emme aio riisua ja karsia jo aiottua konserttien kokoelmaa, vaan siirrämme sen kesälle 2021 ja tamplaamme tähän tilanteeseen oman ja uuden musiikillisen polun. Koronan kohottama epävarmuus ja hapuilu on nostanut esiin myös paljon hyvää. Upeiden taiteilijoidemme ja järjestävän joukon joustavuus ja myötäeläminen, uuden ideointi ja kaikenpuolinen tuki, sekä valtavan ilahduttava määrä lähiopetusta kaipaavia opiskelijoita ovat mitä suurin mittari siitä toivosta ja toiveikkuudesta, jota meidän kannattaa huolella vaalia.
Tarjoilemme ylpeydellä tämänkin kattauksen! Se on karsittu kiireestä ja suurista väkijoukoista, jotta pystymme järjestämään kaiken niin turvallisesti kuin mahdollista. Juhlan tuntu on silti läsnä. Omien opiskelijoidemme esiintulojen ja hurmaavien taiteilijoidemme rinnalle saamme vieraaksi säkenöivän pianotaiteilija Olli Mustosen!
Toivon rinnalla kulkee nyt rohkeus. Sitä tämän tapahtuman järjestäminen vaatii.Tarkkuutta ja rohkeutta, huolellisia järjestelyjä, uskoa tulevaan ja rakkautta taiteeseen. Rohkeutta on uskaltaa toivoa!
Konserttiareenoinamme toimivat väljyyksiä suovat Nurmeksen Kirkko, Valtimon kirkko sekä Kirkkokadun Kivikoulun aulakahvilatila. Lisäksi vierailemme Nurmeskodissa turvallisuustekijät huomioiden. Kaikki konsertit ovat väliajattomia yleisön ylenmääräisen liikkumisen minimoimiseksi. Takaamme kuitenkin valtaisaa sydämen- ja päänsisäistä liikehdintää! Viikko suo meille myös mahdollisuuden popahtaa musisoimassa säävarauksella pitkin maita ja mantuja. Tiedotamme spontaaneista ulostuloista facebook- ja instagram-sivuillamme. Pysy taajuudella!

Lämpimin tervetulotoivotuksin, Anna Laakso (kesän 2020 taiteellinen johtaja)

Pääsyliput konsertteihin

Lippu/kuitti 
Ostokuittisi on lippusi. Voit tulostaa sen mukaasi tai esittää sen puhelimestasi lipunmyynnissä. Tervetuloa konsertteihin.

ETU OP POHJOIS-KARJALAN OMISTAJA-ASIAKKAILLE

OP POHJOIS-KARJALAN OMISTAJA-ASIAKKAILLE pääsylippu 10 € Nurmeksen kesäakatemian konserttiin
 "AVANTGARDISTISIA HULLUTUKSIA, TAIVAALLISIA NÄKYJÄ" 
Pe 10.7.2020 Klo 19.00 Nurmeksen kirkko. 

 

Etukoodi lunastettavissa OP-mobiili-sovelluksessa

Käsiohjelmalliset konsertit

"Konserttiin on vapaa pääsy, mutta olemme kiitollisia kaikesta rahallisesta tuesta Kesäkonserttienylläpitämiseksi. Voit ostaa tästä käsiohjelman ennakkoon ja saat sen konserttipaikan ovelta ostokuittia vastaan."
Ostokuitin voit tulostaa mukaasi tai esittää sen puhelimestasi lipunmyynnissä.